Referentie: Jonker & Schut

Een integrale oplossing

Een schoolvoorbeeld van een duurzame relatie

De relatie tussen Jonker & Schut is een schoolvoorbeeld van duurzame relaties. Al langere tijd mag Lagarde Groep als dienstverlener werken voor de groeiende organisatie uit Barneveld. Jonker & Schut maakt optimaal gebruik van de brede dienstverlening van Lagarde Groep . Van branddetectie en het onderhoud van deze systemen tot de netwerkinrichting. Een ‘single point of contact’ is wat organisaties als Jonker & Schut zoeken in een dienstverlener. Door meerdere diensten en oplossingen op elkaar af te stemmen wordt maximaal rendement behaald en worden faalkosten voorkomen.

Internationale dienstverlener in de voedingsmiddelen-branche

Jonker & Schut is logistiek specialist in poedervormige zuivelproducten en levert daarnaast een brede logistieke dienstverlening in de voedingsmiddelenbranche. De organisatie is meer dan 25 jaar actief en gebruikt in Barneveld meerdere locaties voor het verwerken en opslaan van de grondstoffen. Daarnaast heeft het een eigen laboratorium en voorziet het in het mengen van grondstoffen en halffabricaten.

WiFi bij Jonker & Schut

Voor een organisatie als Jonker & Schut is het kleinschalig kunnen testen van Aerohive een ideale uitkomst. De organisatie heeft zo kennis kunnen maken met de mogelijkheden. Eén van de grote voordelen van Aerohive Networks is dat het vaak de mogelijkheid biedt om eerst, in sommige situaties gratis, te testen met een Aerohive access point. Een complete uitrol is nu een stap dichterbij én kan gerealiseerd worden binnen de al bestaande testomgeving.

Toegangscontrole bij Jonker & Schut

Voor een organisatie als Jonker & Schut is toegangscontrole een fantastische uitkomst. De flexibiliteit en effectiviteit die het biedt bij het beheren van de toegangsstromen is van grote meerwaarde. Jonker en Schut heeft één oplossing voor het beveiligen van meerdere gebouwen, tientallen verschillende ruimtes en toegang geven van een dagelijkse stroom van vrachtverkeer.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid