Referentie Treur Kaas

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging
Treur Kaas, een familiebedrijf dat wereldwijd kaasvarianten verhandelt. Een bedrijf waarbij continu geproduceerd wordt, en waarbij een professionele ICT-omgeving, telecommunicatie én beveiliging dus een ‘must’ is. Lagarde Groep is al jarenlang het aanspreekpunt voor de ICT, telefonie en security van Treur Kaas. Benieuwd naar deze case? Bekijk de video.
Lagarde Groep is al jarenlang het aanspreekpunt voor de ICT, telefonie en security van Treur Kaas.
“Wij ervaren Lagarde Groep als een toegankelijke partner.”
René Treur

Directeur, Treur Kaas

Vanuit meerdere disciplines de klant bedienen, een mooie samenwerking!
Niels van Cappellen

Accountmanager, Lagarde Groep

ICT-beheer

Onbereikbaar zijn en niet kunnen werken is voor iedere werkgever een nachtmerrie. U wilt toch ook de continuïteit van uw bedrijf kunnen borgen? Dit realiseert u met professioneel ingerichte ICT.

Door ons ICT-beheer werkt u locatie-onafhankelijk en wanneer u wilt. Tevens heeft u geen omkijken meer naar back-up en mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kunt u rekenen op het Lagarde Groep Klantteam. 

Kantoorruimte ICT-beheer
medewerker aan telefoon

Communicatie

Wij zijn van mening dat de telefonie binnen iedere organisatie professioneel geregeld moet zijn: bellen, gebeld worden, eenvoudig doorverbinden en bereikbaar zijn. Het moet vanzelfsprekend zijn. 

Daarnaast is er tegenwoordig van alles mogelijk qua functionaliteit. Werk sneller, efficienter en voordeliger met een toekomstbestendige oplossing voor communicatie.

Beveiliging

Meer dan de helft van alle organisaties heeft er minstens één keer per jaar mee te maken: inbraak, diefstal, vandalisme of een andere vorm van criminaliteit.

Welke maatregelen neemt u om ongewenste kwaadwillenden te ontmoedigen en vormen van criminaliteit te voorkomen? Beveiliging gaat verder dan goede sloten.

Ons doel is om uw organisatie en terrein aan alle organisatorische, bouwkundige en elektronische eisen te laten voldoen, zodat de beveiliging optimaal is.

Monteur beveiliging

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid