Referentie toegangscontrole: Vreugdenhil Dairy Foods

Volautomatische en efficiënte Toegangscontrole

Vrachtauto’s rijden af en aan bij de fabriek van Vreugdenhil in Gorinchem. Tot voor kort was toezicht op wie het terrein op en af reed een tijdrovende klus. “Met de nieuwe toegangscontrole gaat het volautomatisch en efficiënt.” Vreugdenhil ging op zoek naar een nieuw systeem voor de toegangscontrole. Lagarde Groep kwam met een integrale oplossing als beste aanbieder uit de bus. De beveiliging van fabrieksterreinen wordt steeds belangrijker. Project Manager Stijn Bekers: “Je moet weten wie er op het terrein komen en wanneer. De registratie van bezoekers is in toenemende mate van belang voor certificeringen.” Vreugdenhil ging daarom op zoek naar een nieuw systeem voor de toegangscontrole. Lagarde Groep kwam met een integrale oplossing als beste aanbieder uit de bus: “Zij kwamen met een goede oplossing en dachten vanaf het begin af aan écht met ons mee.”

Vreugdenhil Dairy Foods gebouw
“Je moet weten wie er op het terrein komen en wanneer. De registratie van bezoekers is in toenemende mate van belang voor certificeringen.”
ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

“Lagarde Groep biedt een integrale oplossing. Ze denken ook verder in het proces goed met je mee en komen met passende oplossingen. Lagarde Groep is onze preferred supplier geworden.”

Stijn Bekers • Projectmanager bij Vreugdenhil Dairy Foods

Volautomatische toegangsverlening

Het resultaat is volautomatische toegangsverlening met, direct bij de poort. Aankomende vrachtauto’s worden op kenteken herkend, ingeboekt in het logistieke systeem en op basis van die gegevens wordt er toegang verleend door middel van supersnelle speedgates. De integratie met het systeem is innovatief en biedt volgens Bekers veel voordelen. Daarnaast beschikt de fabriek in Gorinchem en het kantoor in Nijkerk over toegangscontrole met persoonlijke badges. “Iedere medewerker of bezoeker heeft toegang tot de voor hem relevante ruimtes.”

Vreugdenhil Nijkerk gebouw

Vreugdenhil Nijkerk

Vreugdenhil Dairy Foods nam begin 2016 haar intrek in een gloednieuw en uiterst duurzaam kantoorpand in Nijkerk. Voor dit prachtige hoofdkantoor leverde Lagarde Groep het iProtectsysteem, met geïntegreerde:

Tevens leverde Lagarde Groep de bouwkundige beveiligingsoplossing met sloten, cilinders en elektronische beslagen.

E-book toegangssysteem - Grip op uw toegang

Incheckend personeel, afspraken met klanten, de schoonmaker die regelmatig langskomt. Het verlenen van toegang is een item dat dagelijks speelt. Hoe is dit binnen uw organisatie geregeld?
Met professionele toegangscontrole profiteert u van:

  • betere beveiliging, u bepaalt wie wanneer en waar naar binnen kan;
  • inzicht, u verzamelt continu en automatisch data;
  • gemak, verloren sleutel? Even een tag uitschakelen;
  • flexibiliteit, extra medewerker in dienst? Even een tag inschakelen.

Download ons gratis E-book en onderzoek de mogelijkheden van professionele toegangscontrole.

E-book toegangssysteem

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-book toegangssysteem
Plaats-onafhankelijke toegangsbeveiliging

Na goed luisteren en inventarisatie op de locaties hebben we de wensen vertaald naar een advies. Vreugdenhil heeft op deze manier kunnen kiezen voor een totaaloplossing die qua mogelijkheden en investering perfect aansluit op de behoefte van plaats-onafhankelijke, gestandaardiseerde en gebruikersvriendelijke toegangsbeveiliging voor alle locaties. De voedselveiligheid is daarmee gewaarborgd. Meelopend met de voortgang van de bouw heeft Lagarde Groep de nieuwe productielocatie naar volle tevredenheid ingericht.

Arnold Versteeg, Salesmanager Beveiliging

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid