Referenties Onderwijs

Beveiliging, ICT en communicatie

Hoe is de ICT en beveiliging binnen uw onderwijsinstelling geregeld? Leraren én leerlingen werken efficiënter en veiliger wanneer de ICT en Beveiliging professioneel is ingericht. Juist vanwege de grote hoeveelheid mensen en ‘piekmomenten’ is dit in deze branche enorm belangrijk.

Door de jaren heen heeft Lagarde Groep oplossingen voor diverse onderwijsinstellingen gerealiseerd. Op deze pagina vindt u enkele referentiecases. 

WiFi-netwerk HKU

De HKU is de belangrijkste organisatie voor hoger onderwijs in de creatieve industrie. Lagarde Groep heeft voor de Hogeschool het draadloze netwerk gerealiseerd en is het aanspreekpunt voor alle vragen en support m.b.t. WiFi.

Bekijk de video.

 

Cloudmigratie CLV

Het Christelijk Lyceum Veenendaal (CLV) klopte bij Lagarde Groep aan met de wens om de ICT-omgeving naar de cloud te migreren. Hierbij dienden schoolactiviteiten niet belemmerd te worden, een extra uitdaging binnen dit project.

ICT en Beveiliging in onderwijs

Uw school ook voorzien van een professionelere ICT-omgeving? Of de beveiliging verbeteren? Wij denken graag met u mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Neem contact met ons op
  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.