Referenties Zorg

ICT-, Communicatie- en Beveiligingsoplossingen voor betere zorg

Lagarde Groep heeft vele klanten in de zorgbranche. Een branche waarbij de ICT, Communicatie en Beveiliging optimaal ingericht dient te zijn om de beste zorg te kunnen bieden. 

Op deze pagina vindt u een greep uit onze zorgreferenties. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek!

Telefonieoplossing bij Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

Lagarde Groep is al jarenlang een betrouwbare partner voor zorginstellingen. Zo werken we samen met Marga Klompé (SZMK), een zorginstelling met 14 locaties voor intramurale ouderenzorg en een thuiszorgtak.

Floris Geessinck, informatiemanager bij Marga Klompé: “Bij goede zorg hoort goede techniek. Daarom willen we meer uit technologie en communicatie halen. Hiervoor klopten we in 2019 aan bij Lagarde Groep. De samenwerking met Martin Gol en zijn collega’s is goed. We hebben hierdoor echt een partnership opgebouwd”.

Telecommunicatie en IT-netwerk bij Azora

Azora (900 medewerkers) is een zorginstelling in de achterhoek. Hulpbehoevenden door ziekte, beperking of handicap kunnen de best mogelijke zorg verwachten op één van de zes locaties. Lagarde Groep faciliteert daarbij met de juiste middelen zodat de medewerkers van Azora hun zorgtaken nog beter kunnen uitvoeren.

Toegangscontrole bij Present

Present hecht als zorginstelling veel waarde aan beveiliging, waaronder toegangscontrole. Hiervoor is een mooie oplossing gerealiseerd!

Dik Duel (Present) en Erik Vlastuin (Lagarde Groep) vertellen in de video meer over de oplossing en samenwerking.

Zorggroep Oosterlengte

Zorggroep Oosterlengte

Zorggroep Oosterlengte biedt deskundige en warme zorg aan ouderen en chronisch zieken. In dergelijke instellingen is het vlekkeloos en veilig werken cruciaal. Gerrit Buwalda, Hoofd ICT bij Oosterlengte: “Lagarde Groep is al jaren onze betrouwbare partner voor ICT, telecom en beveiliging. Als ik iets heb ik waar ik zelf niet uitkom, hoef ik maar één belletje te doen.”

Zusteroproepsysteem Hydepark in Doorn

Zorghotel Hydepark biedt mensen met zorg de mogelijkheid er even tussenuit te zijn. Het hotel op het gelijknamige landgoed biedt ruimte aan 40 gasten. “Zorgbehoevenden moeten ook hier altijd zorg op kunnen roepen. Lagarde Groep hielp ons bij de installatie van de zusteroproep.” De zusteroproep moet óók op vakantie altijd werken.

Hydepark Doorn gebouw

Een aantal van onze klanten in de zorg

Opella logo 2017
Logo Saxenburgh Groep
logo zorggroep noordwest-veluwe
Adullam logo

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid