Referenties Zorg

Bereikbaarheid garanderen is van levensbelang

Onze referenties op het gebied van zorg

Om de zorg is nogal wat te doen de laatste tijd. De uitdagingen stapelen zich op. Kostenreductie staat bijvoorbeeld hoog op de agenda’s. Verschillende niet samenwerkende systemen bezorgen u hoofdbrekens. Flexibiliteit en veiligheid vragen veel aandacht. Bereikbaarheid garanderen is van levensbelang. Lagarde Groep heeft ruime ervaring met telefonie in de zorg en kent de uitdagingen met daarbij de juiste oplossingen. Kortom: telefonie speciaal voor de zorg!

Systemen integreren roept niet altijd de meest betrouwbare associaties op. Een ‘van het kastje naar de muur’-oplossing is dan ook niet waar u op zit te wachten. U zoekt één aanspreekpunt, dat bereikbaarheid kan garanderen en direct klaarstaat om in te grijpen op locatie en op afstand te voorzien van support. Lagarde Groep biedt dat aanspreekpunt voor de zorg.

referenties zorg
“Met Lagarde Groep heeft u één aanspreekpunt, dat bereikbaarheid kan garanderen en direct klaarstaat om in te grijpen op locatie en op afstand te voorzien van support.”

Telecommunicatie en IT-netwerk bij Azora

Azora (900 medewerkers) is een zorginstelling in de achterhoek. Hulpbehoevenden door ziekte, beperking of handicap kunnen de best mogelijke zorg verwachten op één van de zes locaties. Lagarde Groep faciliteert daarbij met de juiste middelen zodat de medewerkers van Azora hun zorgtaken nog beter kunnen uitvoeren.

Vrouw bedient helpdesk
De Schutse gebouw

Referentie de Schutse

Gehandicaptenzorgorganisatie De Schutse biedt woonzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen. De doelstelling is duidelijk: “het bieden van professionele woonbegeleiding in een veilige omgeving.” De geavanceerde toegangscontrole draagt in hoge mate bij aan die veiligheid. Veiligheid voor alles bij zorglocaties De Schutse.

Zusteroproepsysteem Hydepark in Doorn

Zorghotel Hydepark biedt mensen met zorg de mogelijkheid er even tussenuit te zijn. Het hotel op het gelijknamige landgoed biedt ruimte aan 40 gasten. “Zorgbehoevenden moeten ook hier altijd zorg op kunnen roepen. Lagarde Groep hielp ons bij de installatie van de zusteroproep.” De zusteroproep moet óók op vakantie altijd werken.

Hydepark Doorn gebouw
Zorggroep Oosterlengte

Zorggroep Oosterlengte

Zorggroep Oosterlengte biedt deskundige en warme zorg aan ouderen en chronisch zieken. In dergelijke instellingen is het vlekkeloos en veilig werken cruciaal. Gerrit Buwalda, Hoofd ICT bij Oosterlengte: “Lagarde Groep is al jaren onze betrouwbare partner voor ICT, telecom en beveiliging. Als ik iets heb ik waar ik zelf niet uitkom, hoef ik maar één belletje te doen.”

Een aantal van onze klanten in de zorg

logo de schutse
Logo Saxenburgh Groep
logo zorggroep noordwest-veluwe
Adullam logo
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren