Referentie: Azora in de Achterhoek

Snel en veilig toegang tot het netwerk

Dit is het verhaal van Azora en haar medewerkers…

Zo begint onze video over Azora. Azora (2.000 medewerkers) is een zorginstelling in de achterhoek. Hulpbehoevenden door ziekte, beperking of handicap kunnen de best mogelijke zorg verwachten op één van de zes locaties. De locaties zijn voorzien van alle faciliteiten waardoor hoogwaardige en kwalitatieve zorg verstrekt kan worden. Lagarde Groep faciliteert daarbij met de juiste middelen zodat de medewerkers van Azora hun zorgtaken nog beter kunnen uitvoeren.

Lagarde Groep is bij Azora onder andere verantwoordelijk voor:

Brandmelder
ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

“Lagarde Groep is goed bereikbaar en schakelt snel. Ik vind ze open en transparant, wat ik zeer belangrijk vind bij een leverancier van Telecommunicatie, Netwerken en Beveiliging. Een partij waar we in de toekomst zeker nog veel zaken mee gaan doen!”

Dinand Woolschot, ICT-manager bij Azora in de Achterhoek

Azora en Extreme Networks WiFi

Centrale omgeving

Azora werkt met een draadloos netwerk van Extreme Networks. Lagarde Groep realiseerde het netwerk over alle vestigingen, zodat de ICT-afdeling vanuit één omgeving het complete netwerk kan beheren en medewerkers en bezoekers snel en veilig toegang tot het netwerk kunnen geven.

Veiligheid

Voor organisaties als Azora is de veiligheid en bescherming van persoonsgegevens van groot belang! Extreme biedt de nodige beveiligingstools waardoor zorginstellingen met een gerust hart kiezen voor Extreme .

Flexibiliteit

Dankzij het flexibele karakter kan snel en eenvoudig uitgebreid worden wanneer nodig. Een nieuwe vestiging erbij is geen probleem meer en levert geen hoge additionele kosten voor controllers dankzij het controller-less concept van Extreme.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid