Securitycheck camerabewaking

Nu van 360 euro voor 240 euro! Of zelfs gratis.
Maak uw camerasysteem weer toekomstbestendig. U hoort er veel over. Cybercriminaliteit, hacking en inbraken. Voorkom dat criminelen uw camerasysteem kunnen benaderen en/of kunnen hacken. Om uw camerasysteem weer toekomstbestendig te maken is een securitycheck van groot belang. Eens in de zoveel tijd uw camerasysteem laten controleren en checken heeft veel voordelen. Vraag nu de securitycheck aan. Wij controleren uw centrale hardware. Daarnaast stellen we in overleg met u wachtwoorden in die voldoen aan de hedendaagse standaarden.

De securitycheck is zelfs gratis als u ervoor kiest om een service-overeenkomst (SLA) voor uw camerasysteem met ons af te sluiten. Vraag naar de mogelijkheden.

securitycheck camerabewaking
Na de securitycheck camerabewaking:

  • is de centrale hardware gecontroleerd;
  • voldoen de wachtwoorden aan hedendaagse standaarden;
  • beschikt u weer over een up-to-date en veilig camerasysteem.

Gratis securitycheck voor uw camerasysteem?

luit een SLA-overeenkomst (36 mnd.) af voor uw camera en profiteer van de gratis securitycheck. Een SLA biedt nog meer voordelen zoals gegarandeerde responsetijden, periodiek onderhoud en software-updates. Uiteraard ontvangt u eerst een passend voorstel voor een geschikte SLA.

Voordelen van een SLA:

  • Gegarandeerde responsetijden
  • Periodiek onderhoud
  • Zekerheid over een toekomstbestendig camerasysteem
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren