Techone Summit: Breng Teams-telefonie naar je werkplek

20 juni 2023 | Summit | Stadion Galgenwaard, Herculesplein 241, 3584AA Utrecht

Tijdens dit Techone Summit zullen we verschillende experts aan het woord laten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Teams en Teams-telefonie.

Schrijf je in

Summit van Techone 

 Lagarde Groep maakt deel uit van Techone, een groep ICT-bedrijven die lokaal/regionaal opereren en kunnen rekenen op elkaars expertise. Deze Teams-telefonie summit wordt georganiseerd in samenwerking met Solipsis, één van de ICT-bedrijven van Techone. 

Meer productiviteit, bereikbaarheid en vooral flexibiliteit.

Tijdens de Techone Summit zullen vooraanstaande experts van Microsoft, T-Mobile en Solipsis het podium betreden om de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Teams en Teams-telefonie te bespreken. Ons doel is om jou te inspireren en te verrassen met de nieuwste mogelijkheden en technische opties.

De dag vangt aan met een hartelijk welkomstwoord en een introductie van het centrale thema. Vervolgens zal Microsoft ons op de hoogte brengen van hun toekomstplannen en de laatste ontwikkelingen binnen Teams. Na deze presentatie is het de beurt aan Solipsis om hun ervaringen met Teams Telefonie en nieuwe functionaliteiten met ons te delen.

Na een korte koffiepauze en een bezoek aan de demoruimte gaan we verder met Solipsis en hun presentatie over technische opties en mogelijkheden. Na de lunch vervolgen we het programma met T-Mobile en hun perspectief op Teams vanuit T-Mobile Inside. Als afsluiting van de summit hebben we het genoegen om een speciale gastspreker van FC Utrecht Next te verwelkomen. Zij nemen ons mee in de wereld van voetbal en de digitalisering van het stadion en de omgeving. Bijvoorbeeld, hoe kun je met behulp van digitale middelen achterhalen waar een spreekkoor begint? Ontdek het hier!

Tot slot is er ruimte voor vragen en opmerkingen tijdens de afsluiting, gevolgd door een informele borrel waar je de demoruimte kunt verkennen. Wij wensen je een dag vol inspiratie toe tijdens de Techone Summit!

5 redenen waarom je het niet wilt missen

  1. Ontdek de toekomst en gebruik het om je bedrijf te laten groeien.
  2. Ontdek praktijkervaringen en de nieuwste features.
  3. Optimaliseer bedrijfsprocessen en verhoog productiviteit.
  4. Transformeer jouw bedrijf met de vele mogelijkheden.
  5. Maak medewerkers nog productiever en haal alles uit Teams-telefonie.

Inschrijven?

Wat mag je verwachten

Het ochtend programma

10:00 – 10:15

Welkom en voorwoord

Peter Gijzenberg, manager van Partner Sales & IoT bij T-Mobile Nederland, vertelt over T-Mobile Nederland en de historie ervan. Daarnaast zal hij samen met Martijn Dijkstra, directeur bij Solipsis, dieper ingaan op de voordelen van deze samenwerking.

10:15 – 10:45
Microsoft: Wat is de roadmap van Microsoft Teams? Michel Bouman, Teams specialist bij Microsoft, neemt je mee in de roadmap van Teams, zodat je een beter beeld krijgt van wat er allemaal nog gaat komen en hoe je Teams kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien. Samen efficiënter communiceren en samenwerken, ongeacht waar een ieder zich bevindt.
10:45 – 11:15
Solipsis: Haal het maximale uit de nieuwste technologieën Joeri Dehing, technology lead bij Solipsis, nodigt je uit voor een presentatie over de technische kansen en mogelijkheden die je organisatie kan benutten. Tijdens deze presentatie zal hij je laten zien hoe je de nieuwste technologieën kunt gebruiken om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen.

11:15 – 11:30

Koffie break/ neem een kijkje in de demoruimte

11:30 – 12:00
Solipsis: Ontdek de nieuwste features van Teams-telefonie en optimaliseer jouw communicatie Martijn Dijkstra, directeur bij Solipsis, staat garant voor een boeiende presentatie over Teams Telefonie en nieuwe features. Tijdens deze presentatie deelt hij de praktijkervaringen van Solipsis en laat hij zien hoe je Teams Telefonie kunt gebruiken om de communicatie binnen jouw organisatie te optimaliseren.

Het middag programma

12:00 – 13:00

Lunch/ neem een kijkje in de demoruimte

13:00 – 13:30

T-Mobile: Boost je bedrijfsproductiviteit met Teams Telefonie – Ontdek hoe! Kelvin Anselmo, sr. business consultant bij T-Mobile, neemt je mee in de vele mogelijkheden van Teams Telefonie. Tijdens deze presentatie zal hij je laten zien hoe je Teams kunt gebruiken om je bedrijf te transformeren en communicatie te stroomlijnen. Ontdek hoe Teams Telefonie jouw bedrijfsvoering kan verbeteren en medewerkers nog productiever kan maken.
13:30 – 14:15
FC Utrecht Next: Digitalisering in en om het stadion Sonny van Kranenburg, business & campagne marketeer bij FC Utrecht, elke organisatie kan innoveren. Innovatie draait niet alleen om coole gadgets, werken met de laatste technologie of een peperdure R&D afdeling. Bovenal gaat het om experimenteren, leren en het uitproberen van nieuwe ideeën, om zo meerwaarde te creëren voor je klanten, werknemers en organisatie. Laat je inspireren door het verhaal van FC Utrecht Next!

14:15 – 14:30

Afsluiting rondvraag

14:30 – …

Borrel/ demoruimte/ netwerken