Telecommunicatie

Optimaal bereikbaar

Zakelijke telefonie voor uw organisatie

Bereikbaar zijn, kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Dat zijn de primaire functionaliteiten van vaste telefonie. Van groot belang voor uw organisatie! Daarnaast wilt u inzicht hebben in uw verbruik en wellicht wilt u gebruik maken van extra diensten en functionaliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van callcenter functionaliteiten of een koppeling met uw CRM-systeem? Ontdek de mogelijkheden van moderne telecommunicatie.

medewerker telefonie
“Bereikbaar zijn is van groot belang!”

Telecommunicatie portfolio

Tegenwoordig gaat bijna alle vaste telefonie over IP, daardoor is er steeds meer mogelijk op het gebied van integraties en applicaties. Maar waar doet u nu goed aan? Investeren in de aanschaf van een VoIP telefooncentrale of gebruik maken van hosted telefonie vanuit de cloud?

En wat zijn nu eigenlijk de voordelen? Lagarde kan u informeren over de mogelijkheden vanuit een breed portfolio.

Grip op communicatie

Meer informatie over deze diensten? Klik op de link of neem contact op.

Telecommunicatie oplossingen

Zakelijke telefonie
Er zijn veel mogelijkheden voor zakelijke telefonie: hosted telefonie, KPN ÉÉN, een telefooncentrale. Daarnaast is er veel functionaliteit beschikbaar. Wat past het beste bij uw organisatie?

Lees meer >>

Mobiel
Wat is het beste zakelijk mobiele abonnement voor uzelf en uw medewerkers? Lagarde zorgt voor de voordeligste abonnementen en regelt bovendien alle benodigde devices en applicaties voor efficiënte ondersteuning van uw bedrijfsvoering.

Lees meer >>

Video conferencing
Vergaderen op afstand? Videovergaderen biedt uitkomst. U hoeft niet te reizen en bespaart dus tijd. Tegenwoordig is videovergaderen een stuk voordeliger én van betere kwaliteit. Wanneer gaat u gebruik maken van deze moderne manier van vergaderen?

Lees meer >>

Onze opdrachtgevers

Telecommunicatie referenties

Logo stichting zorggroep noordwest veluwe
logo voortman groep
van lodenstein college
logo van de brug
logo saxenburgh groep
logo nuborgh college
logo maxilia
logo hoornbeeck college
logo axflow
logo adullam
logo pharma ceuticals
logo dvg
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren