Telecommunicatie

Zakelijke telefonie voor uw organisatie

Telecom kan véél meer zijn dan bellen en gebeld worden. Natuurlijk leveren we een basis telefonie omgeving, maar waar we als telecomspecialist helemaal gelukkig van worden is een maatwerk telecom oplossing. Denk bijvoorbeeld aan routering, wachtrijfunctionaliteit, keuzemenu’s tot en met het inrichten van complete communicatieplatformen. Iedere keer verschillend van vaste toestellen tot softphones en van standalone oplossingen tot het compleet integreren van telefonie met andere systemen

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u ermee helpen, dat doen we tenslotte al ruim 30 jaar. Neem rustig een kijkje en vul het formulier onderaan de pagina in wanneer u wilt dat wij contact met u opnemen!

Zakelijke telefonie

Iedere omgeving heeft een andere uitdaging. Denk aan een servicedesk wat te maken heeft met piekmomenten, een call center dat inzicht wil, een zorginstelling met draadloze telefonie en kantooromgeving met op maat gewenste functionaliteit.

Voor iedere communicatiewens hebben wij een oplossing. Staat uw gewenste oplossing er ook bij? 

voip telefooncentrale
hosted telefonie

Merken

Voor telefonieoplossingen werken we met alleen met de beste merken. Daarbij hebben we verschillende keuzes, zodat we voor iedere omgeving een perfecte oplossing bieden. Daarvoor werken we met:

 • Xelion;
 • Cisco Broadsoft;
 • Mitel;
 • Odido;
 • KPN.

Integratiemogelijkheden

Wat een enorme boost geeft aan telefonie zijn de vele integratiemogelijkheden. Knoop verschillende systemen en oplossingen aan elkaar om efficiënter en productiever te werken. 

Als Lagarde Groep werken we al jarenlang met integraties en vinden we het een sport continu nieuwe integratiemogelijkheden te realiseren. Waar kunnen we u mee helpen? 

Xelion logo
Video vergaderen grote ruimte

Zakelijk mobiel

Wilt u nooit meer puzzelen over het beste zakelijk mobiel abonnement voor uzelf en uw medewerkers? Lagarde Groep zorgt voor de voordeligste abonnementen en regelt bovendien alle benodigde devices en applicaties voor efficiënte ondersteuning van uw bedrijfsvoering. En dat alles met een helpdesk die volgens de klanten het rapportcijfer 8,6 verdient.

Met vast/mobiel-integratie bent u – via uw eigen hosted telefooncentrale – onder één nummer bereikbaar. Op kantoor én onderweg. Bovendien zorgen we met Mobile Device Management desgewenst dat alle gegevens centraal opgeslagen en beschikbaar zijn, en tóch goed beveiligd tegen misbruik of diefstal.

Video conferencing

Video vergaderen is bijna niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bedrijven en organisaties zien duidelijk de voordelen ervan:

 • Het scheelt reistijd.
 • Het behoeft geen dure investeringen.
 • Er is steeds meer mogelijk qua functionaliteit.

Lagarde Groep biedt diverse betaalbare oplossingen voor videovergaderen welke snel te implementeren zijn en over voldoende bandbreedte beschikken. 

Video vergaderen grote ruimte

De voordelen van telecommunicatie specialist Lagarde Groep

Waarom Lagarde Groep ?
Z

Ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in telecommunicatie voorzien wij u van een betrouwbare oplossing voor uw zakelijke communicatie.

Z

Kennis van zaken

Door de jarenlange ervaring heeft Lagarde Groep kennis in huis. Dat merkt u aan tafel! Heeft u ook behoefte aan een expert? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Z

Totaalpakket

Lagarde Groep kan u voorzien van een totaalpakket. Van internetverbinding tot telefoontoestel en smartphone. Wel zo gemakkelijk.

Ons doel

Tevreden klanten

rcn vakantieparken
logo arla
Leendert van Steenis auto's
Logo Woonstede
COOP logo
logo zoo&zo
logo de meerwaarde
logo jonker en schut
ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

Wij hebben voor onze winkels telefonie, netwerken en beveiliging uitbesteed aan Lagarde naar volle tevredenheid.

Bram, Binnenspecialist

Voor Opella (Zorgaanbieder) is het belangrijk ons op het leveren van zo goed mogelijk passende zorg te kunnen focussen. Ontzorging door Lagarde voor alle telefonie zaken draagt daaraan bij.”

Willem, Opella

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Telefonie bij Krokant BV

Door een nauwe samenwerking tussen Lagarde Groep en Krokant BV was een telefonieoplossing snel gerealiseerd.

Hierdoor profiteert Krokant van betrouwbare communicatie met verschillende functies.

Bent u benieuwd? Bekijk het filmpje hiernaast en vul en contactformulier onderaan deze pagina in.

Telefonie bij ’s Heeren Loo

’s Heeren Loo onderwijs helpt kinderen met een leerachterstand en biedt onderwijs op maat. Vanwege de intensieve zorg die wordt verleend is goede bereikbaarheid enorm belangrijk. Lagarde Groep beheert de telefonie-omgeving van ’s Heeren Loo. In de video wordt de samenwerking toegelicht.

Communicatie oplossing bij RCN Vakantieparken

18 vakantieparken, in zowel Nederland, België als Duitsland. En een professioneel klantcontact center. Daar hoort een professionele communicatie oplossing bij!

Dat hebben we samen met RCN gerealiseerd. Klanten worden optimaal geholpen door de medewerkers én de goed ingerichte techniek.

Waarom u als technische dienstverlener ook bij ons kunt aankloppen?

Z

We zijn er op ingericht

Al jarenlang werken we samen met technische dienstverleners. Daarom is onze organisatie zo ingericht dat we optimale ondersteuning bieden.

Z

Kwaliteit van service is hoog

We beseffen ons maar al te goed: het gaat om klanten. We scoren een 8,6 voor klanttevredenheid. En we zijn enorm gebrand om dit cijfer minstens zo hoog te houden.

Z

Traject van A tot Z

Gedurende het hele traject zijn we het aanspreekpunt en bieden we onze diensten waar gevraagd. U kunt voor alles m.b.t. ICT en communicatie bij ons terecht!

Samen mooie communicatieoplossingen realiseren

Een klant met een specifieke vraag met betrekking tot zijn telefonieomgeving? Een bepaalde integratie met het CRM dat tot stand gebracht moet worden? Voor dit soort vraagstukken kloppen technische dienstverleners geregeld bij ons aan. En daar worden wij blij van.

Waarom? Omdat we uitdagende vraagstukken krijgen waar we ons in vast kunnen bijten. Daarnaast worden we blij van samenwerkingen. Onze ervaring is dat door gebundelde kennis de mooiste oplossingen tot stand komen, waar de klant heel gelukkig van wordt, en wij zelf ook!

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid