Merken Telefonie

Van hoogwaardige kwaliteit voor optimale bereikbaarheid

Voor telefonieoplossingen werken we met alleen met de beste merken. Daarbij hebben we verschillende keuzes, zodat we voor iedere omgeving een perfecte oplossing bieden. Hieronder vindt u de merken waarmee we werken.

Xelion

Xelion biedt hosted telefonieoplossingen uit de cloud. Met Xelion heeft u al uw zakelijke communicatie op één plek. Uw medewerkers bellen en communiceren via ieder gewenst device (vaste telefoons, softphones, smartphones).

Xelion is vanwege de functionaliteit en het kostenplaatje met name aantrekkelijk voor kleine en middelgrote organisaties. We tonen u graag de mogelijkheden.

xelion
Mitel op mobiel

Mitel

Al jarenlang werken we samen met Mitel. Mitel is marktleider als het gaat om het aantal plekken in de cloud én de private cloud. Al ruim 45 jaar bieden zij mooie oplossingen op het gebied van communicatie.

Mitel biedt één grote gereedschapskist waardoor we voor iedere organisatie een mooie telefonieoplossing kunnen bouwen. Mitel staat echt voor maatwerk, iets waar we als Lagarde Groep erg blij van worden.

Mitel Business

MiVoice Business is een zakelijk communicatieplatform dat spraakcommunicatie, berichten, mobiliteit, aanwezigheidsinformatie, conferenties, opties voor samenwerken en meer biedt. De grootste voordelen van Mitel Business:

  • Voor organisaties van 5 tot 100.000 gebruikers, één of meerdere locaties.
  • Eenvoudige implementatie.
  • Via verschillende kanalen.
  • Voor bureautelefoons, consoles en softphones.
Mitel Office

Voor kleine en middelgrote organisaties is het niet altijd mogelijk om maatwerk telefonie oplossingen te bouwen, dit is simpelweg te duur. Mitel Office speelt hierop in, door UCC-, contact center- en mobiliteitsfuncties  te bieden, met daarbij een breed aanbod van telefoons.  

Cisco Broadsoft 

Broadsoft is onderdeel van Cisco. Het Broadsoft platform bevindt zich in de cloud waardoor er geen telefooncentrale aangeschaft hoeft te worden. Broadsoft levert software voor communicatiediensten, denk aan bellen, chatten en videoconferecing. Daarnaast werkt u via dit platform samen met uw collega’s door bestanden te delen en taken te verdelen.  

Broadsoft logo
kpn een mkb

KPN EEN

KPN EEN is perfect voor het MKB. U krijgt met KPN EEN een compleet pakket waar u zelf de benodigde producten kiest. Vaste telefonie? Mobiele telefonie? Internet? KPN EEN biedt het! Of uw organisatie nou 10 of 150 medewerkers heeft. En daar zit ook de kracht: flexibiliteit. Met onze hulp richten we KPN EEN zo in dat u en uw medewerkers efficiënter werken.

Microsoft Teams Telefonie

Werkt u, net als vele andere organisaties, met Microsoft Teams? Wist u dat u uw telefonie ook volledig kunt laten verlopen via Teams? 

Als ICT-dienstverlener zijn we enthousiast over deze oplossing voor telefonie. Lees meer over Microsoft Teams telefonie als stand alone oplossing óf geintegreerd met uw huidige telefooncentrale. 

 

Teams telefonie

Ons doel

Tevreden klanten

logo stella
logo arla
Leendert van Steenis auto's
Logo Woonstede
COOP logo
logo zoo&zo
logo de meerwaarde
logo jonker en schut
ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

Wij hebben voor onze winkels telefonie, netwerken en beveiliging uitbesteed aan Lagarde naar volle tevredenheid.

Bram, Binnenspecialist

Voor Opella (Zorgaanbieder) is het belangrijk ons op het leveren van zo goed mogelijk passende zorg te kunnen focussen. Ontzorging door Lagarde voor alle telefonie zaken draagt daaraan bij.”

Willem, Opella

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u weten wat bovenstaande oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Hoe we samen het maximale uit uw telefonie-omgeving halen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te onderzoeken!

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid