MKB Mobiel

Mobiele oplossing speciaal voor het MKB

Vanaf april 2019 biedt Lagarde Groep een nieuwe mobiele oplossing, speciaal voor het MKB: MKB Mobiel. Deze nieuwe oplossing van KPN biedt meer keuzevrijheid, grotere bundels en een betere prijs-waardeverhouding voor MKB-bedrijven. De mobiele abonnementen zijn om meerdere redenen aangepast. Zo is er meer vraag naar data en dalen de prijzen per MB in de markt. Met deze nieuwe mobiele abonnementen zijn uw medewerkers optimaal bereikbaar, zowel op de zaak als daarbuiten.

MKB Mobiel staat voor:

  • Flexibiliteit
  • Aantrekkelijke tarieven voor het buitenland
  • Tegoeden worden onderling verdeeld tussen collega’s
  • Eenvoudig koppelen met vaste nummers en/of toestellen

“Met deze nieuwe mobiele abonnementen zijn uw medewerkers optimaal bereikbaar, zowel op de zaak als daarbuiten.”

“Deze nieuwe oplossing van KPN biedt meer keuzevrijheid, grotere bundels en een betere prijs-waardeverhouding voor MKB-bedrijven.”

Kies het pakket dat bij u past

Welk pakket past het beste bij u? Onderstaand ziet u het basis- en uitgebreide pakket. Er is meer mogelijk op het gebied van data, belminuten en functionaliteit. Stelt u liever een pakket samen naar eigen wens? Vraag dan een maatwerkoplossing aan, wij informeren u graag.

Kies uw belbundel

Kies binnen MKB Mobiel uit een van de 2 belbundels.

150 min/sms bellen
150 minuten/sms
Onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen/sms

Kies uw databundel

Kies binnen MKB Mobiel uit een van de 6 databundels.

MKB Mobiel 1GB
Mobiel 1 GB
MKB Mobiel 2GB

Mobiel 2 GB

MKB Mobiel 10GB

Mobiel 10 GB

MKB Mobiel 20GB
Mobiel 20 GB
MKB Mobiel 50GB
Mobiel 50 GB
MKB Mobiel 100GB
Mobiel 100 GB

Snel informatie ontvangen

MKB Mobiel

Vast-Mobiel

Wanneer u MKB Mobiel combineert met Vast-Mobiel wordt uw mobiele aansluiting geïntegreerd met uw telefooncentrale. Ideaal voor kantoormedewerkers of telefonistes.

Laat uw service-engineers professioneel bellen met uw zakelijke servicenummer via hun smartphone. Lagarde Groep is specialist in vast-mobiel koppelingen en adviseert u vrijblijvend.

Supersnel mobiel internet met 4G

Met alle abonnementen en datasims kunt u gebruik maken van supersnel mobiel internet via 4G met gemiddelde download snelheden van 20 Mbit/s (en gemiddelde upload snelheden van 10 Mbit/s). Supersnel zakelijk internet voor je mobiel, dus.

Voordelig mobiel bellen en internetten in het buitenland

Alle MKB Mobiel abonnementen zijn binnen de EU net zo te gebruiken als in Nederland. Voor het 100GB abonnement geldt dit ook in Canada en de VS.

 

Ontvang gratis de MKB Mobiel brochure

Summary

BeschrijvingInformatieAantalPrijs
Korting
Totaal

Download de brochure

Brochure MKB mobiel
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren