Zakelijk mobiel

Haal alles uit uw mobiele telefonie

Voordelige zakelijke abonnementen

Wilt u nooit meer puzzelen over het beste zakelijk mobiel abonnement voor uzelf en uw medewerkers? Lagarde Groep zorgt voor de voordeligste abonnementen en regelt bovendien alle benodigde devices en applicaties voor efficiënte ondersteuning van uw bedrijfsvoering. En dat alles met een helpdesk die volgens de klanten het rapportcijfer 8,6 verdient.

Met vast/mobiel-integratie bent u – via uw eigen hosted telefooncentrale – onder één nummer bereikbaar. Op kantoor én onderweg. Bovendien zorgen we met Mobile Device Management desgewenst dat alle gegevens centraal opgeslagen en beschikbaar zijn, en tóch goed beveiligd tegen misbruik of diefstal.

Mobiel bellen portfolio

De markt voor mobiel bellen is altijd in beweging. Eén keer in de twee jaar uw mobiele abonnementen volledig controleren op besparingsmogelijkheden is de moeite waard. Mobiele telefonie is ten slotte maatwerk en daarom geven wij u graag advies. Hierbij kunnen wij u voorzien in:

Brandmelder

Zakelijk mobiele abonnementen

 Op zoek naar mobiele abonnementen voor uw organisatie? Graag adviseren wij u over de beste abonnementen voor u en uw medewerkers. Tevens profiteert u van:

 • jarenlange expertise op zakelijk mobiel;
 • vast tarief, dus geen verrassingen achteraf;
 • ​​​​​​​één aanspreekpunt voor een complete dienstverlening.

Vast mobiel integratie

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn op mobiel en tegelijk kunnen genieten van alle functionaliteiten van uw telefooncentrale? Bent u als ZZP’er of directeur altijd op weg? Of als accountmanager vaak buiten de deur? Dan is vast mobiel integratie iets voor u. Hiermee kunt u uw vaste nummer op uw mobiel ontvangen, waar u ook bent. Met vast op mobiel integratie heeft u alle gebruiksgemakken van een vaste telefoon (o.a. doorschakelen, in de wacht zetten) op uw mobiel én bent u voor iedereen bereikbaar op één vast zakelijk telefoonnummer. Wij leveren vast naar mobiel bij al onze communicatie-oplossingen, bijvoorbeeld bij KPN ÉÉN telefonie.

“Met vast op mobiel integratie heeft u alle gebruiksgemakken van een vaste telefoon op mobiel.”

Vast bellen via mobiel

Vast mobiel integratie KPN EEN

Onze KPN EEN telefonieoplossing beschikt standaard over vast mobiel integratie. Net als bij beide voorgaande systemen voegen we eenvoudig KPN Zakelijk mobiele abonnementen toe aan uw vaste telefonieomgeving. Voor een vast bedrag per maand compleet geïntegreerd. Maak geen keuze meer tussen vast en mobiel maar neem één totaalplatform af voor vast op mobiel.

Lees meer over KPN EEN>>

Vast mobiel integratie Mitel

Bij onze Mitel telefonie oplossing kunnen wij u voorzien van vast op mobiel. Ervaar de gemakken van de vele functionaliteiten die de Mitel (hosted) telefooncentrale biedt, maar dan op mobiel. Mobiele bereikbaarheid gaat over veel meer dan alleen het kunnen doorschakelen van een vast gesprek naar mobiel.

Met Mitel bent u overal, altijd en op ieder device bereikbaar. Vast naar mobiel, maar ook vast naar tablet. De behoefte om overal en op elk tijdstip bereikbaar te zijn en te kunnen samenwerken heeft Mitel ertoe gedreven op vast en mobiel dezelfde gebruikerservaring te geven. Zullen we een brainstorm inplannen over de vraag hoe vast mobiel uw communicatie verbetert?

Vast mobiel integratie Odido

Lagarde Groep werkt ook samen met Odido om haar klanten een optimale oplossing voor mobiele telefonie te bieden.

Het voordeel is dat ons dienstenpakket ook voorziet in een oplossing voor vaste telefonie. Combineer beiden en zorg voor een perfecte oplossing voor vast-mobiel integratie!

Mobile Device Management

In uw bedrijf heeft (bijna) iedere medewerker een tablet, smartphone, laptop of een ander mobiel apparaat. Er komen steeds meer gadgets bij, maar hoe houdt u nu overzicht en centrale controle over al die devices? De huidige mobiele apparaten worden namelijk zakelijk en privé gebruikt. Hoe zorgt u er dan voor dat uw bedrijfsinformatie beschermd en beveiligd wordt? Mobile Device Management biedt uitkomst.

Hiermee beheert en monitort u apparaten. Het resultaat:

 • Inzicht in kosten, gebruik en verbruik van devices.
 • Centrale synchronisatieopties instellen, bijvoorbeeld door MDM te koppelen met uw Active Directory.
 • Up-to-date beveiliging van devices, waarbij u updates kunt pushen. Ook wist u data op verloren/gestolen devices snel en eenvoudig.

 

Mobile Device Management

Uitgelicht: Robuuste Smartphone

De robuuste smartphone is solide en praktisch onverwoestbaar. Handig voor in bepaalde werkomgevingen. De bediening is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Bekijk de video voor een impressie of de flyer via onderstaande button.

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“In vergelijking tot andere leveranciers komt Lagarde Groep, in deze drukke tijden, zijn afspraken na en houdt het serviceniveau op peil.”

Zorggroep Noorderboog, Meppel

Mijn abonnement was afgelopen en ik heb een passend aanbod gekregen voor een nieuw verbeterd abonnement, alsmede voor vervanging van mijn (antieke) telefoon. Deskundig advies ontvangen en vriendelijk behandeld.’

Arti Vocaal, Amsterdam

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Telecommunicatie in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van telecommunicatie? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele telecommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Veelgestelde vragen

Wat zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een mobiele telefoonprovider?

Bij het kiezen van een mobiele telefoonprovider zijn enkele belangrijke factoren de dekking en netwerkkwaliteit, abonnementskosten, data- en belminutenlimieten, roaming mogelijkheden, klantenservice en de beschikbaarheid van specifieke telefoonmodellen en -merken.

Hoe kan ik mijn mobiele telefoonkosten onder controle houden?

Om uw mobiele telefoonkosten onder controle te houden, kunt u een passend abonnement kiezen op basis van uw geschatte bel- en datagebruik, roamingkosten vermijden door gebruik te maken van Wi-Fi wanneer mogelijk, regelmatig uw verbruik controleren en bijhouden, en profiteren van eventuele beschikbare kortingen of promoties.

Wat zijn de voordelen van VoIP-bellen via mobiele telefoons in vergelijking met traditioneel mobiel bellen?
VoIP-bellen (Voice over Internet Protocol) via mobiele telefoons biedt voordelen zoals lagere gesprekskosten, met name voor internationale gesprekken, betere gesprekskwaliteit, geavanceerde functies zoals videobellen en conferentiegesprekken, en de mogelijkheid om uw mobiele telefoon te integreren met andere communicatieplatforms zoals e-mail en chat. Het belangrijkste nadeel is de afhankelijkheid van een stabiele internetverbinding voor gesprekskwaliteit.
Wat is 5G en hoe verschilt het van eerdere generaties mobiele netwerken (3G en 4G)?
5G is de vijfde generatie mobiele netwerktechnologie die hogere datasnelheden, lagere latentie en verbeterde netwerkcapaciteit biedt in vergelijking met eerdere generaties zoals 3G en 4G. Dit resulteert in snellere downloads en uploads, betere gesprekskwaliteit, en de mogelijkheid om een groter aantal verbonden apparaten te ondersteunen, wat met name gunstig is voor opkomende technologieën zoals het Internet of Things (IoT).
Hoe kan ik mijn mobiele telefoon beveiligen tegen diefstal en ongeautoriseerde toegang?

Om uw mobiele telefoon te beveiligen, kunt u gebruikmaken van een sterk wachtwoord, patroon of biometrische authenticatie (zoals vingerafdruk- of gezichtsherkenning).

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid