Zakelijk mobiel

Beste zakelijke abonnementen

Voordelige abonnementen

Wilt u nooit meer puzzelen over het beste zakelijk mobiel abonnement voor uzelf en uw medewerkers? Lagarde Groep zorgt voor de voordeligste abonnementen en regelt bovendien alle benodigde devices en applicaties voor efficiënte ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Plus… elke twee jaar houden wij uw contracten opnieuw tegen het licht. En dat alles met een helpdesk die volgens de klanten het rapportcijfer 8,6 verdient.

Zakelijk mobiel met vaste en mobiele telefonie

Met vast/mobiel-integratie bent u – via uw eigen hosted telefooncentrale – onder één nummer bereikbaar. Op kantoor én onderweg. Bovendien zorgen we met Mobile Device Management desgewenst dat alle gegevens centraal opgeslagen en beschikbaar zijn, en tóch goed beveiligd tegen misbruik of diefstal.

 

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“In vergelijking tot andere leveranciers komt Lagarde Groep, in deze drukke tijden, zijn afspraken na en houdt het serviceniveau op peil.”

Zorggroep Noorderboog, Meppel

Mijn abonnement was afgelopen en ik heb een passend aanbod gekregen voor een nieuw verbeterd abonnement, alsmede voor vervanging van mijn (antieke) telefoon. Deskundig advies ontvangen en vriendelijk behandeld.’

Arti Vocaal, Amsterdam

Mobiel bellen portfolio

De markt voor mobiel bellen is altijd in beweging. Eén keer in de twee jaar uw mobiele abonnementen volledig controleren op besparingsmogelijkheden is de moeite waard. Mobiele telefonie is ten slotte maatwerk en daarom geven wij u graag advies. Hierbij kunnen wij u voorzien in:

Brandmelder
Communicatie portfolio

Compleet communicatie portfolio

Bij het inrichten van de mobiele telefonie in uw bedrijf kunt u het complete communicatieportfolio door één aanbieder laten verzorgen. Wij bieden u jarenlange expertise op het gebied van mobiele devices, zakelijke abonnementen en applicaties. Smartphones, tablets of accessoires om uw zakelijke abonnement te ondersteunen, vallen eveneens in ons productportfolio. We helpen u graag bij de juiste  keuze voor de producten en abonnementen, passend bij uw gebruik van mobiele telefonie.

Mobiel bereikbaar

Mobiele bereikbaarheid is belangrijk voor uw medewerkers die mobiel onderweg zijn van en naar klanten en relaties. Zij hebben daarvoor een mobiele telefoon nodig met een zakelijk mobiel abonnement. U bent bij ons op het juiste adres voor advies op het gebied van zakelijke abonnementen.

Zakelijk mobiel maatwerk

Wij zoeken uit welke abonnementen voor uw medewerkers geschikt zijn. Met de beste kwaliteit, voor een vaste prijs. Want wordt er nu veel mee gebeld? Of juist veel gebruik gemaakt van dataverkeer? Uw persoonlijk gebruik staat centraal. Maatwerk dus.

Zakelijk mobiel
“Uw persoonlijk gebruik staat centraal.”
duimen omhoog

Voordelen zakelijk mobiel van Lagarde Groep

 • Jarenlange expertise op zakelijk mobiel
 • Vast tarief, dus geen verrassingen achteraf
 • Advies op maat voor uw zakelijke abonnementen
 • ​​​​​​​Eén aanspreekpunt voor een complete dienstverlening

Vast mobiel integratie

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn op mobiel en tegelijk kunnen genieten van alle functionaliteiten van uw telefooncentrale? Bent u als ZZP’er of directeur altijd op weg? Of als accountmanager vaak buiten de deur? Dan is vast mobiel integratie iets voor u. Hiermee kunt u uw vaste nummer op uw mobiel ontvangen, waar u ook bent. Met vast op mobiel integratie heeft u alle gebruiksgemakken van een vaste telefoon (o.a. doorschakelen, in de wacht zetten) op uw mobiel én bent u voor iedereen bereikbaar op één vast zakelijk telefoonnummer. Wij leveren vast naar mobiel bij al onze communicatie-oplossingen, bijvoorbeeld bij KPN ÉÉN telefonie.

“Met vast op mobiel integratie heeft u alle gebruiksgemakken van een vaste telefoon op mobiel.”
zakelijk-bellen-hosted

VaMo actie

Neem nu een VoIP abonnement voor € 12,50 per gebruiker per maand en ontvang…
€ 10,- korting per gebruiker
… op een gekoppeld Zakelijk Mobiel abonnement van KPN.

Wat is vast mobiel integratie?

Vast mobiel integratie, kortweg vamo,  integreert uw mobiele toestel met uw (hosted) telefooncentrale. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel vast of mobiel telefoonnummer bereikbaar en u belt via één vast of mobiel nummer uit. Ook hebt u alle functionaliteiten die vroeger alleen voor vaste telefonie beschikbaar waren. Alle functies van een vast nummer op mobiel.

Voordelen van vast mobiel integratie

N

De telefonische beschikbaarheid van het mobiele toestel is altijd zichtbaar voor collega’s

N

Collega’s met een mobiel toestel kunnen op verkort nummer bellen en gebeld worden

N

Er is één vast-mobiele voicemail

N
Heeft de gebruiker zowel een mobiel als een vast toestel? Dan gaat het vaste toestel ook over als het mobiele nummer gebeld wordt en andersom
Voordelen vast mobiel integratie
N
Voor privé gebruik kan het toestel losgekoppeld worden van de telefooncentrale
N
De functies wachtstand, gesprek toevoegen, driegesprek maken en doorverbinden zijn direct te bedienen via de telefoon (indien ondersteund door het toestel)
N
VaMo ondersteunt elke type mobiel toestel (dus niet alleen smartphones), en er is geen App (meer) nodig om met het vaste zakelijke nummer te kunnen bellen

Geen extra kosten voor onderling belverkeer

Daarnaast is het voordeel van vast mobiel integratie dat u geen extra kosten heeft voor onderling belverkeer. Zo kunt u zonder bijkomende kosten uw collega’s op kantoor bellen. Met vast mobiel integratie is mobiele telefonie geen ‘los eilandje’ meer, maar een onderdeel van uw vaste telefonie. Mis geen enkele potentiële klant! Eén oplossing, één telefoonnummer, meer gebruikersgemak. Iets voor u?

Hosted telefonie integratie

Wanneer u beschikt over een hosted telefonie oplossing kunt u eenvoudig gebruik gaan maken van vast mobiel integratie. De vast-mobiel add-on zorgt ervoor dat uw zakelijk mobiele abonnementen toegevoegd worden aan uw telefooncentrale omgeving. Zo ontvangt u uw vaste nummer op mobiel, en kunt u overal, op uw mobiel, gebruikmaken van uw hosted telefonie omgeving.

Telefooncentrale integratie

Als u beschikt over een telefooncentrale op locatie of in de cloud kunnen wij de vaste telefonieoplossing uitbreiden met een integratie met mobiel door beide systemen technisch aan elkaar te koppelen. Alle voordelen van vast mobiel integratie zijn dan meteen beschikbaar. Mobiel bellen, met de functionalieiten van vast.

 Deze techniek wordt ook wel Forced on PBX genoemd. Daarbij zijn de mogelijkheden van de telefooncentrale beschikbaar op mobiel, zonder dat u gebruikt hoeft te maken van een app. Denkt u hierbij aan gebruiksfuncties als het doorverbinden van gesprekken, het beantwoorden van gesprekken voor collega’s, het doorschakelen van inkomende gesprekken en 1 voicemailbox.

Vast bellen via mobiel

Vast mobiel integratie KPN EEN

Onze KPN EEN telefonieoplossing beschikt standaard over vast mobiel integratie. Net als bij beide voorgaande systemen voegen we eenvoudig KPN Zakelijk mobiele abonnementen toe aan uw vaste telefonieomgeving. Voor een vast bedrag per maand compleet geïntegreerd. Maak geen keuze meer tussen vast en mobiel maar neem één totaalplatform af voor vast op mobiel.

Lees meer over KPN EEN>>

Vast mobiel integratie Mitel
Bij onze Mitel telefonie oplossing kunnen wij u voorzien van vast op mobiel. Ervaar de gemakken van de vele functionaliteiten die de Mitel (hosted) telefooncentrale biedt, maar dan op mobiel. Mobiele bereikbaarheid gaat over veel meer dan alleen het kunnen doorschakelen van een vast gesprek naar mobiel.

Met Mitel bent u overal, altijd en op ieder device bereikbaar. Vast naar mobiel, maar ook vast naar tablet. De behoefte om overal en op elk tijdstip bereikbaar te zijn en te kunnen samenwerken heeft Mitel ertoe gedreven op vast en mobiel dezelfde gebruikerservaring te geven. Zullen we een brainstorm inplannen over de vraag hoe vast mobiel uw communicatie verbetert?

Vast mobiel integratie T-Mobile
Lagarde Groep werkt ook samen met T-Mobile om haar klanten een optimale oplossing voor mobiele telefonie te bieden.

Het voordeel is dat ons dienstenpakket ook voorziet in een oplossing voor vaste telefonie. Combineer beiden en zorg voor een perfecte oplossing voor vast-mobiel integratie!

E-book digitale transformatie - bedrijven moeten veranderen

Technologische mogelijkheden ontwikkelen zich razendsnel. Uw concurrenten zien dit en ondernemen actie. Aan de andere kant wil de klant steeds sneller worden geholpen. Als bedrijf wordt u gedwongen te transformeren.

Digitale transformatie verandert uw complete manier van werken. Op
ieder niveau gaat u uw technologie opnieuw inzetten/stroomlijnen
om opnieuw te focussen en de klantervaring te verbeteren.
Uw belangrijkste indicatoren zijn natuurlijk een verhoogde omzet en
winst, maar een verbeterde klantervaring is de sleutel tot het behalen
van die voordelen.

Download gratis ons E-book en onderzoek de mogelijkheden van digitale transformatie.

E-book Digitale Transformatie

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-book communicatie

Meer over ons portfolio mobiel

Naast vast op mobiel zijn wij uw aanspreekpunt voor:

 • Zakelijke telefonie
 • Yes Mobiel Kantoor
 • Toestellen
 • Mobile device management
 • ​​​​​​​4G abonnementen
Brandmelder

Zakelijk mobiel en veiligheid: mobile device management

In uw bedrijf heeft (bijna) iedere medewerker een tablet, smartphone, laptop of een ander mobiel apparaat. Er komen steeds meer gadgets bij, maar hoe houdt u nu overzicht en centrale controle over al die devices? De huidige mobiele apparaten worden namelijk zakelijk en privé gebruikt. Hoe zorgt u er dan voor dat uw bedrijfsinformatie beschermd en beveiligd wordt?

Mobile Device Management in eigen beheer

Als ICT-beheerder bent u daarom op zoek naar een tool om het gebruik van deze apparaten te beheren en te monitoren. Dat kunt u zelf via de Mobile Device Management tool die wij aanbieden. Zo krijgt u zelf de hulpmiddelen om mobile devices te beheren en te beveiligen. Met dit software abonnement heeft u zicht op de kosten, het gebruik en verbruik van devices en kunt u onder andere centrale synchronisatieopties instellen. De mogelijkheden voor het uitbreiden of inperken van het aantal geactivieerde devices is onbeperkt.
w

Koppeling en synchronisatie

Het is eveneens mogelijk om uw Mobile Device Management omgeving te koppelen aan uw Active Directory. Zo kunt u de instellingen in uw ICT-omgeving eenvoudig synchroniseren met uw Mobile Device Management software.
Z

Voordelen abonnement Mobile Device Management

Met het Mobile Device Management abonnement kiest u voor een overzichtelijk maandbedrag per device.
Toekomstgericht, veilig en betrouwbaar, zodat u zeker weet dat uw bedrijfsdata, in tegenstelling tot veel gratis varianten, niet in handen van derden komt.

Uitbesteden Mobile Device Management

Te veel werk? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw Mobile Device Management aan ons uit te besteden. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw beheertaken en bieden u inzicht in uw organisatie door een helder Mobile Device Management beleid. Op deze manier bent u verzekerd van overzicht en informatieveiligheid. U heeft daarnaast één aanspreekpunt voor al uw mobiele abonnementen en Mobile Device Management. Gemakkelijk én efficiënt.

Telecommunicatie in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van telecommunicatie? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele telecommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren