Mobiel bellen

Beste zakelijke abonnementen
Ontvang informatie

Voordelige abonnementen

Wilt u nooit meer puzzelen over het beste zakelijk mobiel abonnement voor uzelf en uw medewerkers? Lagarde Groep zorgt voor de voordeligste abonnementen en regelt bovendien alle benodigde devices en applicaties voor efficiënte ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Plus… elke twee jaar houden wij uw contracten opnieuw tegen het licht. En dat alles met een helpdesk die volgens de klanten het rapportcijfer 8,6 verdient.

Zakelijk mobiel met vaste en mobiele telefonie

Met vast/mobiel-integratie bent u – via uw eigen hosted telefooncentrale – onder één nummer bereikbaar. Op kantoor én onderweg. Bovendien zorgen we met Mobile Device Management desgewenst dat alle gegevens centraal opgeslagen en beschikbaar zijn, en tóch goed beveiligd tegen misbruik of diefstal.

 

Mobiel bellen zakelijk
“Met vast/mobiel-integratie bent u – via uw eigen hosted telefooncentrale – onder één nummer bereikbaar.”

Mobiel bellen portfolio

De markt voor mobiel bellen is altijd in beweging. Eén keer in de twee jaar uw mobiele abonnementen volledig controleren op besparingsmogelijkheden is de moeite waard. Mobiele telefonie is ten slotte maatwerk en daarom geven wij u graag advies. Hierbij kunnen wij u voorzien in:

Compleet communicatie portfolio

Bij het inrichten van de mobiele telefonie in uw bedrijf kunt u het complete communicatieportfolio door één aanbieder laten verzorgen. Wij bieden u jarenlange expertise op het gebied van mobiele devices, zakelijke abonnementen en applicaties. Smartphones, tablets of accessoires om uw zakelijke abonnement te ondersteunen, vallen eveneens in ons productportfolio. We helpen u graag bij de juiste  keuze voor de producten en abonnementen, passend bij uw gebruik van mobiele telefonie.

Communicatie portfolio

Zakelijk mobiel en veiligheid: mobile device management

In uw bedrijf heeft (bijna) iedere medewerker een tablet, smartphone, laptop of een ander mobiel apparaat. Er komen steeds meer gadgets bij, maar hoe houdt u nu overzicht en centrale controle over al die devices? De huidige mobiele apparaten worden namelijk zakelijk en privé gebruikt. Hoe zorgt u er dan voor dat uw bedrijfsinformatie beschermd en beveiligd wordt?
et|icon_mobile|

Mobile Device Management in eigen beheer

Als ICT-beheerder bent u daarom op zoek naar een tool om het gebruik van deze apparaten te beheren en te monitoren. Dat kunt u zelf via de Mobile Device Management tool die wij aanbieden. Zo krijgt u zelf de hulpmiddelen om mobile devices te beheren en te beveiligen. Met dit software abonnement heeft u zicht op de kosten, het gebruik en verbruik van devices en kunt u onder andere centrale synchronisatieopties instellen. De mogelijkheden voor het uitbreiden of inperken van het aantal geactivieerde devices is onbeperkt.
et|icon_chat_alt|w

Koppeling en synchronisatie

Het is eveneens mogelijk om uw Mobile Device Management omgeving te koppelen aan uw Active Directory. Zo kunt u de instellingen in uw ICT-omgeving eenvoudig synchroniseren met uw Mobile Device Management software.
et|icon_cogs|

Uitbesteden Mobile Device Management

Te veel werk? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw Mobile Device Management aan ons uit te besteden. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw beheertaken en bieden u inzicht in uw organisatie door een helder Mobile Device Management beleid. Op deze manier bent u verzekerd van overzicht en informatieveiligheid. U heeft daarnaast één aanspreekpunt voor al uw mobiele abonnementen en Mobile Device Management. Gemakkelijk én efficiënt.
et|icon_box-checked|Z

Voordelen abonnement Mobile Device Management

Met het Mobile Device Management abonnement kiest u voor een overzichtelijk maandbedrag per device.
Toekomstgericht, veilig en betrouwbaar, zodat u zeker weet dat uw bedrijfsdata, in tegenstelling tot veel gratis varianten, niet in handen van derden komt.

Telecommunicatie in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van telecommunicatie? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele telecommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen.

  • Bedrijfsvideo’s
  • Productvideo’s
  • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren