8,6 8 ,6 223 reviews Bekijk reviews

4G

Mogelijkheden, voordelen en abonnementsvormen

Nederland beschikt inmiddels over een dekkend 4G netwerk. Ideaal voor de zakelijke gebruiker die stevige bestanden verstuurt, via internet wil bellen of zelfs gebruik maakt van videoconferencing (via Skype bijvoorbeeld). Bent u benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden? Op deze pagina vindt u alles over 4G: de mogelijkheden, de voordelen en de abonnementsvormen.

Mogelijkheden 4G

4G biedt tot 10x sneller mobiel internet. Dit is de basis voor nieuwe mogelijkheden op uw smartphone. Denk hierbij concreet aan het versturen van zwaardere bestanden (via 3G duurt dit lang), voeren van videogesprekken en snelle downloadsnelheden voor uw mail. Kortweg, meer capaciteit via een stabieler 4G netwerk.


4G-dekking van verschillende providers

Nederland is voorzien van 4G dekking via verschillende providers. KPN heeft daarbij op dit moment het grootste bereik (zie afbeelding). Lagarde biedt verschillende abonnementen van onder andere KPN en Vodafone.

4g-dekking
Bel mij terug

Voordelen 4G

4G is binnenkort niet meer weg te denken. De meeste nieuwe abonnementen worden al standaard uitgerust met een 4G databundel. Maar ook u heeft de keuze om over te stappen op een 4G databundel. Het levert u onder andere de volgende voordelen op:

»  Hogere downloadsnelheden
»  Hogere upload-snelheden
»  Hogere kwaliteit van afbeeldingen
»  Betere mogelijkheden voor videoconference
»  ​​​​​​​Besparen door via internet te bellen

Wat heeft u nodig voor 4G?

Het netwerk ligt klaar. Op de meeste plaatsen in Nederland is 4G dekking beschikbaar. Om hier gebruik van te kunnen maken heeft u het volgende nodig:

»  4G abonnement (databundel)
»  4G apparaat (vraag naar de specificaties)
»  ​​​​​​​4G dekking

Cash back voor oude smartphone

Wilt u weten wat u voor uw 'oude' smartphone kunt ontvangen? Neem contact op en wij bepalen direct de waarde van uw smartphone!

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00