Vast mobiel integratie

bereikbaar op één vast telefoonnummer

Een vast telefoonnummer op uw mobiel

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn op mobiel en tegelijk kunnen genieten van alle functionaliteiten van uw telefooncentrale? Bent u als ZZP’er of directeur altijd op weg? Of als accountmanager vaak buiten de deur? Dan is vast mobiel integratie iets voor u. Hiermee kunt u uw vaste nummer op uw mobiel ontvangen, waar u ook bent. Met vast op mobiel integratie heeft u alle gebruiksgemakken van een vaste telefoon (o.a. doorschakelen, in de wacht zetten) op uw mobiel én bent u voor iedereen bereikbaar op één vast zakelijk telefoonnummer. Wij leveren vast naar mobiel bij al onze communicatie-oplossingen, bijvoorbeeld bij KPN ÉÉN telefonie.

Vast op mobiel telefoneren
“Met vast op mobiel integratie heeft u alle gebruiksgemakken van een vaste telefoon op mobiel.”

VaMo actieVaMo actie 2018

Neem nu een VoIP abonnement voor € 12,50 per gebruiker per maand en ontvang…
€ 10,- korting per gebruiker
… op een gekoppeld Zakelijk Mobiel abonnement van KPN.
zakelijk-bellen-hosted

Wat is vast mobiel integratie?

Vast mobiel integratie, kortweg vamo,  integreert uw mobiele toestel met uw (hosted) telefooncentrale. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel vast of mobiel telefoonnummer bereikbaar en u belt via één vast of mobiel nummer uit. Ook hebt u alle functionaliteiten die vroeger alleen voor vaste telefonie beschikbaar waren. Alle functies van een vast nummer op mobiel.

Voordelen van vast mobiel integratie

De telefonische beschikbaarheid van het mobiele toestel is altijd zichtbaar voor collega’s
Collega’s met een mobiel toestel kunnen op verkort nummer bellen en gebeld worden

Er is één vast-mobiele voicemail

Heeft de gebruiker zowel een mobiel als een vast toestel? Dan gaat het vaste toestel ook over als het mobiele nummer gebeld wordt en andersom
Voordelen vast mobiel integratie
Voor privé gebruik kan het toestel losgekoppeld worden van de telefooncentrale
De functies wachtstand, gesprek toevoegen, driegesprek maken en doorverbinden zijn direct te bedienen via de telefoon (indien ondersteund door het toestel)
VaMo ondersteunt elke type mobiel toestel (dus niet alleen smartphones), en er is geen App (meer) nodig om met het vaste zakelijke nummer te kunnen bellen

Geen extra kosten voor onderling belverkeer

Daarnaast is het voordeel van vast mobiel integratie dat u geen extra kosten heeft voor onderling belverkeer. Zo kunt u zonder bijkomende kosten uw collega’s op kantoor bellen. Met vast mobiel integratie is mobiele telefonie geen ‘los eilandje’ meer, maar een onderdeel van uw vaste telefonie. Mis geen enkele potentiële klant! Eén oplossing, één telefoonnummer, meer gebruikersgemak. Iets voor u?

Hosted telefonie integratie

Wanneer u beschikt over een hosted telefonie oplossing kunt u eenvoudig gebruik gaan maken van vast mobiel integratie. De vast-mobiel add-on zorgt ervoor dat uw zakelijk mobiele abonnementen toegevoegd worden aan uw telefooncentrale omgeving. Zo ontvangt u uw vaste nummer op mobiel, en kunt u overal, op uw mobiel, gebruikmaken van uw hosted telefonie omgeving.

Telefooncentrale integratie

Als u beschikt over een telefooncentrale op locatie of in de cloud kunnen wij de vaste telefonieoplossing uitbreiden met een integratie met mobiel door beide systemen technisch aan elkaar te koppelen. Alle voordelen van vast mobiel integratie zijn dan meteen beschikbaar. Mobiel bellen, met de functionalieiten van vast.

 Deze techniek wordt ook wel Forced on PBX genoemd. Daarbij zijn de mogelijkheden van de telefooncentrale beschikbaar op mobiel, zonder dat u gebruikt hoeft te maken van een app. Denkt u hierbij aan gebruiksfuncties als het doorverbinden van gesprekken, het beantwoorden van gesprekken voor collega’s, het doorschakelen van inkomende gesprekken en 1 voicemailbox.

Vast mobiel integratie KPN EEN

Onze KPN EEN telefonieoplossing beschikt standaard over vast mobiel integratie. Net als bij beide voorgaande systemen voegen we eenvoudig KPN Zakelijk mobiele abonnementen toe aan uw vaste telefonieomgeving. Voor een vast bedrag per maand compleet geïntegreerd. Maak geen keuze meer tussen vast en mobiel maar neem één totaalplatform af voor vast op mobiel.

VaMo actie
Vast mobiel integratie Mitel

Vast mobiel integratie Mitel

Bij onze Mitel telefonie oplossing kunnen wij u voorzien van vast op mobiel. Ervaar de gemakken van de vele functionaliteiten die de Mitel (hosted) telefooncentrale biedt, maar dan op mobiel. Mobiele bereikbaarheid gaat over veel meer dan alleen het kunnen doorschakelen van een vast gesprek naar mobiel.

 Met Mitel bent u overal, altijd en op ieder device bereikbaar. Vast naar mobiel, maar ook vast naar tablet. De behoefte om overal en op elk tijdstip bereikbaar te zijn en te kunnen samenwerken heeft Mitel ertoe gedreven op vast en mobiel dezelfde gebruikerservaring te geven. Zullen we een brainstorm inplannen over de vraag hoe vast mobiel uw communicatie verbetert?

Meer over ons portfolio mobiel

Naast vast op mobiel zijn wij uw aanspreekpunt voor:
  • Zakelijke abonnementen
  • Yes Mobiel Kantoor
  • Toestellen
  • Mobile device management
  • ​​​​​​​4G abonnementen
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren