VIDEO CONFERENCING

BETAALBARE OPLOSSINGEN VOOR VIDEOVERGADEREN

Video vergaderen, steeds meer bedrijven maken er gebruik van, en logisch ook:

  • Het scheelt reistijd.
  • Het behoeft geen dure investeringen.
  • Er is steeds meer mogelijk qua functionaliteit.

Lagarde Groep biedt diverse betaalbare oplossingen voor videovergaderen welke snel te implementeren zijn en over voldoende bandbreedte beschikken. Op deze pagina informeren we u over Microsoft Teams, Yealink én Zoom.

Videovergadering voordelen

N
U bespaart geld omdat u geen reiskosten heeft
N
U bespaart tijd omdat u meteen contact heeft zonder reizen
N
U kunt eenvoudig communiceren met relaties aan de andere kant van de wereld en dichtbij
Videovergaderen via Yealink
N
U communiceert beter en bouwt een betere relatie op door videobeelden
N
U kunt eenvoudig presentaties (bijv. PowerPoint) delen
N
U kunt deelnemen met behulp van ieder device (PC, laptop, smartphone en video conference oplossing)

Video conferencing systemen

Inbreker

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de ‘samenwerkingshub’ van Microsoft. Binnen Teams kunt u chatten, bellen en videovergaderen (met veel gebruikers!). Ook deelt u eenvoudig uw scherm, handig voor bijvoorbeeld presenteren. Als kers op de taart integreert het naadloos met andere Microsoft producten.

Zo plant u videovergaderingen eenvoudig in de agenda’s. Het enige wat de uitgenodigde deelnemers hoeven te doen is klikken op de meegestuurde link. Daarnaast profiteert u van verschillende mogelijkheden met Microsoft Teams:

  • Eenvoudig documenten delen en tegelijkertijd bewerken.
  • Vanaf iedere locatie en apparaat beschikbaar.
  • Mits professioneel ingericht, optimale beveiliging.

Kortom, efficiënt en veilig online samenwerken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! 

De Yealink VC-serie is een reeks aan video-conferencing endpoints die gebruikers in staat stelt om te vergaderen en om effectiever samen te werken. Ontworpen om aan het video conferencing dilemma (effectiviteit versus investering) een einde te maken.

 
Door het toepassen van geavanceerde videoconferencing technologieën brengt de VC-serie geavanceerde functies en zorgt de oplossing voor hoge kwaliteit video samenwerking, met opmerkelijk gemak en kosteneffectiviteit.

Videoconferencing Yealink
Yealink vc800 phone wireless

YEALINK VC800 PHONE – WIRELESS

Een full HD Video conferentietelefoon. Ondersteunt twee virtuele vergaderzalen. Kwalitatief sterk, waardoor er efficient kan worden vergaderd via video.

Yealink vc500 phone

YEALINK VC500 PHONE

Een videotelefoon waarmee vergadert kan worden zonder dat men fysiek aanwezig is. Door de 5x optische zoom en video- en geluidstechniek is dit de ideale telefoon voor videovergaderen.

yealink vc500 wireless micpod

YEALINK VC500-WIRELESS MICPOD

Hetzelfde principe als de Yealink VC500 Phone, maar dan draadloos. Een perfect systeem om videovergaderingen mee te organiseren en bij te wonen.

Video conferencing tools

Monitors

De kwaliteit van de monitor is zeer belangrijk: u wilt toch goed beeld hebben zodat u uw gesprekspartners kunt zien én uw presentatie kunt geven?

Daarnaast is het van belang dat de monitor niet te hoog hangt en dat het beeld minimaal op 1080P kan worden gepresenteerd.

N

Bandbreedte

Bij video conferencing is het van belang dat het onderliggende netwerk stabiel is en goed functioneert. De conference is namelijk een live verbinding. Als daar datapakketjes wegvallen of data te laat komt is dat direct zicht en hoorbaar in een videoconference sessie. Lagarde Groep levert stabiele videovergadering oplossingen en geschikte dataverbindingen.

w

Microfoon

Ook de verstaanbaarheid van de conference deelnemers is een belangrijk punt. Hierdoor is het van belang om te zorgen dat iedereen over een geschikte microfoon (headset, zoals afgebeeld) beschikt. Door inzet van externe (vaste of draadloze) microfoon pods of een gekoppelde conference telefoon met extra microfoons kan de dekking worden gerealiseerd.

Zoom video platform

Zoom is een andere video conferencing oplossing die wij aanbieden. Zoom verenigt cloud video conferencing, eenvoudig online vergaderen, groep messaging en een software-defined conferentiezaaloplossing in één eenvoudig te gebruiken platform. Samen met onze conferencing camera’s biedt dit platform een stabiele en betrouwbare omgeving voor videovergaderen.

Slechts één van de vele opties. Op basis van uw wensen stellen wij samen met u de juiste video conferencing opstelling samen.

Zoom videovergaderen logo
Neem contact met ons op
  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren