Video conferencing

Betaalbare oplossingen voor videovergaderen

Een videoconferentie is een visuele live-verbinding tussen twee of meer mensen die zich in afzonderlijke locaties bevinden, met het doel om met elkaar te communiceren. In zijn eenvoudigste vorm biedt video conferencing transmissie van statische afbeeldingen en tekst tussen twee locaties. In zijn meest geavanceerde vorm biedt videovergaderen de overdracht van full-motion videobeelden en audio van hoge kwaliteit tussen meerdere locaties.

Video vergaderen was vroeger alleen weggelegd voor de grote bedrijven met veel budget. Het vergde namelijk veel bandbreedte, en dure apparatuur. Tegenwoordig is iedereen voorzien van snelle verbindingen en zijn videoconference systemen en beeldschermen betaalbaar geworden. In veel situaties scheelt het veel tijd en geld als vergaderingen op afstand worden gevoerd. In veel vergaderingen speelt non-verbale communicatie een grote rol, en is het zien van elkaar dus belangrijk. Daarnaast is het delen van ideeën en presentaties een grote wens.

Lagarde Groep biedt een betaalbare oplossing voor videovergaderen. Ervaar het in een gratis live-demo.

Videovergaderen
“Ervaar de voordelen en het gemak van videovergaderen tijdens een gratis demo.”

Videovergadering voordelen

N
U bespaart geld omdat u geen reiskosten heeft
N
U bespaart tijd omdat u meteen contact heeft zonder reizen
N
U kunt eenvoudig communiceren met relaties aan de andere kant van de wereld en dichtbij
Videovergaderen via Yealink
N
U communiceert beter en bouwt een betere relatie op door videobeelden
N
U kunt eenvoudig presentaties (bijv. PowerPoint) delen
N
U kunt deelnemen met behulp van ieder device (PC, laptop, smartphone en video conference oplossing)

Videovergaderen benodigdheden

Monitors

De video conference monitor is een van de vier belangrijke onderdelen van de oplossing. Hier wordt namelijk de presentatie op gedaan. Van belang is dat deze groot genoeg is om bij het vergaderen de beelden op daadwerkelijke grootte te presenteren. Daarnaast is het van belang dat de monitor niet te hoog hangt en dat het beeld minimaal op 1080P kan worden gepresenteerd.
w

Microfoon

Naast de video is verstaanbaarheid van de conference deelnemers een belangrijk punt. Hierdoor is het van belang om te zorgen dat iedereen die deelneemt op de vereiste afstand zit van een microfoon. Door inzet van externe (vaste of draadloze) microfoon pods of een gekoppelde conference telefoon met extra microfoons kan de dekking worden gerealiseerd
N

Jitter

Bij video conferencing is het van belang dat het onderliggende netwerk stabiel is en goed functioneert. De conference is namelijk een live verbinding. Als daar datapakketjes wegvallen of data te laat komt is dat direct zicht en hoorbaar in een videoconference sessie. Lagarde Groep levert stabiele videovergadering oplossingen en geschikte dataverbindingen.

Videoconferencing Yealink

Video conferencing camera en hardware

De Yealink VC-serie is een reeks aan video-conferencing endpoints die gebruikers in staat stelt om te vergaderen en om effectiever samen te werken. Ontworpen om aan het video conferencing dilemma (effectiviteit versus investering) een einde te maken.

 

Yealink VC-serie: gemak en kosteneffectief

Door het toepassen van geavanceerde videoconferencing technologieën brengt de VC-serie geavanceerde functies en zorgt de oplossing voor hoge kwaliteit video samenwerking, met opmerkelijk gemak en kosteneffectiviteit.

Yealink oplossingen

Onderstaand een greep uit de mogelijkheden voor videoconferencing van Yealink.

Yealink vc800 phone wireless

YEALINK VC800 PHONE – WIRELESS

Een full HD Video conferentietelefoon. Ondersteunt twee virtuele vergaderzalen. Kwalitatief sterk, waardoor er efficient kan worden vergaderd via video.

Yealink vc500 phone

YEALINK VC500 PHONE

Een videotelefoon waarmee vergadert kan worden zonder dat men fysiek aanwezig is. Door de 5x optische zoom en video- en geluidstechniek is dit de ideale telefoon voor videovergaderen.

yealink vc500 wireless micpod

YEALINK VC500-WIRELESS MICPOD

Hetzelfde principe als de Yealink VC500 Phone, maar dan draadloos. Een perfect systeem om videovergaderingen mee te organiseren en bij te wonen.

Zoom video platform

De video conferencing oplossing die wij aanbieden maakt onder andere gebruik van het Zoom videoplatform. Zoom verenigt cloud video conferencing, eenvoudig online vergaderingen, groep messaging en een software-defined conferentiezaaloplossing in één eenvoudig te gebruiken platform. Samen met onze conferecing camera’s biedt dit platform een stabiele en betrouwbare omgeving voor videovergaderen.

Lagarde Groep biedt tevens het Yealink videoplatform aan. Op basis van uw wensen stellen wij samen met u de juiste video conferencing opstelling samen.

Zoom videovergaderen logo
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren