Call Recording

De oplossing voor gespreksopnameservice

Lagarde Groep biedt de Call Recording dienst aan voor haar klanten. De Call Recording oplossing biedt een gespreksopnameservice. Gesprekken van individuele medewerkers kunnen binnen de hosted telefonie omgeving worden opgenomen. De recording server is direct gekoppeld met de hosted telefonie centrale. Er zijn dus geen voorzieningen (zoals extra hardware) nodig op de klantlocatie. Voeg daarbij Call Recording toe aan VAMO, en bied daarmee gespreksopname voor de mobiele telefoons. Daarmee combineert u Call Recording met Vast-Mobiel integratie. Een complete oplossing voor zakelijke telefonie in één omgeving.

Call recording
“Gesprekken van individuele medewerkers kunnen binnen de hosted telefonie omgeving worden opgenomen.”

Retentietijd Call Recording

De Call Recording oplossing biedt een retentietijd (bewaartermijn van de gesprekken) van 90 of, 180 of 365 dagen. Gesprekken die ouder zijn dan de afgenomen retentietijd worden definitief verwijderd. De retentie tijd geldt per hosted telefooncentrale, ofwel voor alle gebruikers binnen een telefooncentrale geldt dezelfde retentietijd. Het is mogelijk de retentietijd te wijzigen.

Bandbreedtegebruik en Call Recording

Als een gesprek wordt opgenomen zal het gesprek over de verbinding naar de Call Recording Server worden getransporteerd. Afhankelijk van het aantal onderlinge gesprekken dat er gevoerd wordt binnen een locatie is het belangrijk te beseffen dat dit consequenties heeft voor de benodigde bandbreedte van de verbinding van de locatie naar het VoIP- netwerk.

Call Recording security

De Call Recorder beheeromgeving is toegankelijk via een web server. Deze webserver is toegankelijk via het internet en het internet verkeer wordt via een SSL certificaat beveiligd (https). Iedere klantomgeving is uitsluitend toegankelijk via een gebruikersnaam en wachtwoord en biedt uitsluitend toegang tot gesprekken van gebruikers binnen de Hosted Telefonie omgeving van de klant. Als de dienst wordt opgeheven worden alle opgeslagen gesprekken definitief verwijderd.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren