Contact Center Software

Software voor uw contact center
Ontvang informatie

Snel en eenvoudig gebruik maken van Contact Center Software

De tijd dat Contact Center Software alleen beschikbaar is voor bedrijven met grote budgetten is voorbij! Iedere organisatie in Nederland kan met een hosted telefonie oplossing of een telefooncentrale snel en eenvoudig gebruik maken van een contact center. Dus niet alleen voor een call center. Wilt u de resultaten van uw telefoongesprekken ook inzichtelijk krijgen?

Voordelen van Contact Center Software

Telefonisch contact met uw doelgroep is belangrijk. Bereikbaarheid, snelle afhandeling en de juiste verdeling van inkomende oproepen verhogen namelijk de tevredenheid van uw doelgroep. Met een Contact Center regelt u dit alles eenvoudig, overzichtelijk en flexibel! Vandaag een medewerker erbij? Verwerk dit direct en plaats de persoon eenvoudig in relevante call-groepen. Zo weet u zeker dat uw extra capaciteit ook daadwerkelijk ingezet wordt.

 • Direct inzicht in inkomende oproepen
 • Inzicht in afhandeling
 • Automatische rapportagemogelijkheden
 • ​​​​​​​Verbeterde klantenservice

Contact Center Software is met een hosted oplossing ook eenvoudig af te nemen voor kleinere organisaties.

Voordelen Contact Center Software

“Wij bieden de Contact Center Software bij zowel hosted telefonie als on premise oplossingen.”

Functionaliteiten

Met een contact center kunt u gebruik maken van:

 • Beheer en rapportage
 • Supervisor en agent productiviteit
 • Distributie en routering
 • Aanwezigheidsregistratie en beschikbaarheid

Realisatie van een Contact Center

Samen met u bespreken wij uw wensen op het gebied van zakelijke telefonie en dus uw contact center software, richten wij uw omgeving in en ondersteunen we u bij het gebruik. Lagarde Groep is een dienstverlener die begeleidt van a tot z. Naast implementatie bieden wij gebruikers- en beheerderstrainingen. Als u hierna nog vragen heeft kunt u gebruik maken van onze fulltime bemande servicedesk. Klanten beoordelen onze service met een 8.6!

Telecommunicatie in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van telecommunicatie? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele telecommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Mitel Contact Center Software

Mitel MiContact Center Business Edition is een out-of-the-box oplossing. Op basis van het MiContact Center portfolio kiest u de toepassingen die u effectief in wilt zetten. Mitel heeft bewust gekozen om de MiContact Center software veel flexibiliteit te geven. U bepaalt zelf wat u wel en niet in wilt zetten.

toepassingen Mitel software

E-book digitale transformatie - bedrijven moeten veranderen

Technologische mogelijkheden ontwikkelen zich razendsnel. Uw concurrenten zien dit en ondernemen actie. Aan de andere kant wil de klant steeds sneller worden geholpen. Als bedrijf wordt u gedwongen te transformeren.

Digitale transformatie verandert uw complete manier van werken. Op
ieder niveau gaat u uw technologie opnieuw inzetten/stroomlijnen
om opnieuw te focussen en de klantervaring te verbeteren.
Uw belangrijkste indicatoren zijn natuurlijk een verhoogde omzet en
winst, maar een verbeterde klantervaring is de sleutel tot het behalen
van die voordelen.

Download gratis ons E-book en onderzoek de mogelijkheden van digitale transformatie.

E-book Digitale Transformatie

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-book communicatie

Contact Center Software toepassingen

Toepassingen voor beheer en rapportage

MiContact Center Business edition biedt een uitgebreide toolset voor inzicht in de prestaties en de werking van uw contact center, inclusief tools voor historische rapportage, beheertools, real time status en kostenberekening. Voorspel op basis van rapportages de benodigde bezetting van uw contact center.
N

Aanvullende contact center toepassingen

Wij werken samen met diverse andere bedrijven die aanvullende toepassingen leveren voor Mitel MiContact Center Solutions, waardoor u verzekerd bent van gemakkelijke toegang tot vooraf geïntegreerde eersteklas oplossingen. Onder deze oplossingen vallen:

 • Customer Relationship Management
 • Personeelsbeheer
 • Kwaliteitsbewaking en gesprekken opnemen
 • Uitgaand bellen en Campagnebeheer
 • Aanwezigheids- en chatengines

Toepassingen voor supervisor en agent productiviteit

Mitel MiContact Center Business Edition biedt innovatieve tools voor verhoogde efficiëntie en flexibiliteit van contact center teams. Van geschikte telefoonoplossingen tot naadloze integratie van externe agenten en CRM integratie.
/

Toepassingen voor distributie en routering van media

Bouw een modern en betrouwbaar contact center omgeving op met tools die de traditionele automatic call distribution ACD naadloos integreren met geavanceerde workflows en meerkanaals contactmedia zoals e-mail, fax en internet.
Contact Center resultaten

Contact Center rapportage

Omdat onze software onafgebroken de gesprekken monitort krijgt u door gerichte rapportages inzicht in de prestaties van medewerkers en Contact Center agents. De volgende gebeurtenissen kunnen bijvoorbeeld worden weergegeven in een duidelijke rapportage:

 • Het aantal aangeboden oproepen
 • Het aantal beantwoorde oproepen
 • Het aantal doorgeschakelde oproepen
 • Het aantal opgehangen oproepen

Gedetailleerde rapportages

Naast algemene gegevens zijn diverse gedetailleerde rapportages mogelijk. U kunt bijvoorbeeld inzien hoe gesprekken over een bepaalde dag van de week verspreid binnenkomen. Dit is per uur, maar ook per kwartier inzichtelijk. Krijg inzicht in prestaties van verschillende agentgroepen, of vergelijk verschillende dagen met elkaar. Op basis van deze Contact Center rapportages kunt u uw organisatie effectiever inrichten en duidelijk en objectief feedback geven aan uw Contact Center team.

resultaten rapportage
grafieken rapportage
grafieken rapportage

Contact Center en multimedia

De digitale customer experience verschuift van een ‘nice to have’ naar een essentiële dienst voor een klantgerichte organisatie. Elk bedrijf dat samenwerkt met haar klanten moet beschikken over de juiste technologie om een ​​consistente ervaring te kunnen realiseren met alle media. Kijk voor meer informatie over Contact Centers en multimedia op onze speciale website over Mitel VoIP.

media

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid

7 belangrijke vragen voordat u een (cloud) Contact Center afneemt

ONDERSTEUNT HET MULTICHANNEL COMMUNICATIE?
Het heeft geen zin om uw contact center naar de cloud te migereren als de software die u overweegt niet geschikt is voor omnichannel communicatie. Klanten maken tegenwoordig graag gebruik van de communicatiekanalen waar zij de voorkeur aan geven. Vandaag de dag betekent dat contact centers niet alleen spraak, maar ook chatten, social media, e-mail en SMS moeten ondersteunen.
HEEFT HET TOEGANG TOT DE JUISTE KLANTGEGEVENS DIE NODIG ZIJN OM GOEDE KLANTENSERVICE TE LEVEREN?
Raadpleeg uw IT-afdeling om ervoor te zorgen dat ze bereid zijn om de nodige communicatie-kanalen te openen tussen de software van uw contact center software leverancier en uw interne klantgegevens.
U hebt deze gegevens nodig (bijvoorbeeld klantinformatie uit CRM) om gegevens goed te stroomlijnen ten bate van self-service. Ook moeten uw medewerkers in staat zijn om de belangrijkste problemen aan te kunnen pakken en gesprekken te kunnen escaleren naar de juiste persoon.
ONDERSTEUNT DE SOFTWARE UW BESTAANDE WORKFLOWS?
Een effectief cloud-gebaseerd contact center moet bestaande workflows ondersteunen. Bijvoorbeeld, als u een goede ouderwetse screen pop-up heeft die automatisch klantgegevens uit uw database ophaalt, zult u er voor willen zorgen dat de functionaliteit nog steeds beschikbaar is in het nieuwe systeem dat u overweegt.

U zult er met uw IT-afdeling en uw leverancier aan moeten werken om ervoor te zorgen dat de integratie tussen het contac center en uw klantenbestand zal werken, zodat bestaande functionaliteiten niet verloren gaan wanneer u overschakelt.

VEREENVOUDIGT DE SOFTWARE UW MANAGEMENTPROCES?
U kunt het beste kiezen voor software die het makkelijk maakt om klanten naadloos te escaleren van self-service kanalen naar live support, ongeacht het gewenste communicatiekanaal.

U zult ook de mogelijkheid willen om management dashboards samen te stellen die uw gehele contact center overzien. Zodat managers kwaliteit kunnen borgen, kunnen luisteren, coachen, score’s kunnen bijhouden, en real-time training aan agenten kunnen geven. Dit alles zodat uw medewerkers voortdurend verbeteren in het leveren van de beste klantenservice.

HOE HOUDT U VERSIEBEHEER ONDER CONTROLE?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Als u kiest voor een openbaar hosted cloud-model, zult u waarschijnlijk de mogelijkheid verliezen om versies te beheren. Dus als het uw beleid is om telkens een release achter te lopen of pas bij service-pack 2 een applicatie te accepteren, gaat een cloud model niet werken.

Echter, als u de voorkeur geeft aan de meest up-to-date functionaliteit zonder teveel tijd kwijt te zijn aan het beheren of te betalen voor upgrades, is een gehoste cloud contact center een geweldig match.

HEEFT U EEN CLOUD CONTACT CENTER NODIG DAT MEDEWERKERSCOMMUNICATIE ONDERLING ONDERSTEUNT?
Sommige leveranciers bieden alleen cloud contact center software aan als standalone service, die niet ontworpen is om te integreren met andere systemen. Anderen geven u de mogelijkheid van het toevoegen van zakelijke communicatie aan de software, en sommigen zullen ze bij elkaar te bundelen.

Kies de optie die de communicatie-functionaliteit die u nodig heeft ondersteunt en u in staat stelt om te migreren naar meer functionaliteit voor morgen. Dit zal u in staat stellen om te groeien in uw eigen tempo en extra communicatiefuncties te integreren wanneer nodig.

BIEDT DE CONTACT CENTER CLOUDOPLOSSING RAMPHERSTEL?
De meeste bedrijven zijn niet in staat om te investeren in volle disaster recovery-infrastructuren. Maar de meeste cloudsoftware voorziet daar wel in.

De beste contact center software bieden een hoge beschikbaarheid, geo-redundantie, en toekomstbestendige dienst die de behoefte aan extra investeringen om de verbinding tussen uw bedrijf en uw klanten te beschermen elimineert.

Kies een leverancier die de rampherstel opties die passen bij uw behoeften biedt.