I AM Totaalcommunicatie

Efficiënt samenwerken via ieder device
Hoe efficiënt is de onderlinge samenwerking van uw medewerkers? Hoe delen zij bestanden? Hoe staan ze met elkaar in contact? Met I AM Totaalcommunicatie kiezen uw medewerkers zelf hoe zij communiceren en delen zij eenvoudig data. Eén op één of juist in groepsverband. Wanneer start uw organisatie met efficiënter samenwerken?
Efficient samenwerken

“I AM Totaalcommunicatie werkt met uw bestaande vaste en mobiele nummers, geïntegreerd in uw telefooncentrale.”

Wat is I AM Totaalcommunicatie?

Zoals de naam al zegt, I AM Totaalcommunicatie biedt een totaaloplossing voor communicatie. Maar ook voor bijvoorbeeld desktopdelen en filesharing. U werkt device-onafhankelijk (desktop, smartphone of tablet) samen met u collega’s. Hieronder lichten we toe over welke functies u met I AM Totaalcommunicatie beschikt.

Bestanden en scherm delen

U deelt eenvoudig bestanden met uw collega’s. Het voordeel hierbij is dat u in één bestand werkt. Geen versiebeheer meer en realtime updates. Ook deelt u eenvoudig uw scherm met uw gesprekspartners.
w

(GROEPS)CHAT

Chat op ieder gewenst moment met uw collega’s. Naast één op één communicatie heeft u de mogelijkheid groepsgesprekken te starten. Wederom device en locatie onafhankelijk. 

Manage telefoongesprekken

Inkomende telefoon? U krijgt direct in beeld wie er belt. Dankzij de interne beschikbaarheidsstatus, ziet u welke collega’s beschikbaar zijn en schakelt u eenvoudig door.

VIDEOvergaderen

 In de chatfunctionaliteit is het ook mogelijk een videogesprek te starten. Ook dit kan één op één of met een groep. I AM Totaalcommunicatie is dé oplossing voor videovergaderen.

I AM WebRTC

Hoe fijn zou het zijn als u uw meetings van achter uw eigen scherm kunt houden? Met de functionaliteit I AM WebRTC nodigt u gastdeelnemers uit voor de virtuele vergaderruimte. Zonder ingewikkelde configuratie en reistijd. Overleg via het beeldscherm van achter uw eigen bureau. Benieuwd naar de mogelijkheden? We geven u graag een demonstratie van I AM WebRTC.

I Am Totaalcommunicatie

Voordelen i Am totaalcommunicatie

Wij informeren u graag middels een gesprek of demonstratie.

  • Tijdsbesparing
  • Betere samenwerking
  • Tevredenheid gebruikers
Brandmelder
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren