I AM Totaalcommunicatie

Efficiënt samenwerken via ieder device
Hoe efficiënt is de onderlinge samenwerking van uw medewerkers? Hoe delen zij bestanden? Hoe staan ze met elkaar in contact? Met I AM Totaalcommunicatie kiezen uw medewerkers zelf hoe zij communiceren en delen zij eenvoudig data. Eén op één of juist in groepsverband. Wanneer start uw organisatie met efficiënter samenwerken?

Wat is I AM Totaalcommunicatie?

Zoals de naam al zegt, I AM Totaalcommunicatie biedt een totaaloplossing voor communicatie. Maar ook voor bijvoorbeeld desktopdelen en filesharing. U werkt device-onafhankelijk (desktop, smartphone of tablet) samen met u collega’s. Hieronder lichten we toe over welke functies u met I AM Totaalcommunicatie beschikt.

Bestanden en scherm delen

U deelt eenvoudig bestanden met uw collega’s. Het voordeel hierbij is dat u in één bestand werkt. Geen versiebeheer meer en realtime updates. Ook deelt u eenvoudig uw scherm met uw gesprekspartners.
w

(GROEPS)CHAT

Chat op ieder gewenst moment met uw collega’s. Naast één op één communicatie heeft u de mogelijkheid groepsgesprekken te starten. Wederom device en locatie onafhankelijk. 

Manage telefoongesprekken

Inkomende telefoon? U krijgt direct in beeld wie er belt. Dankzij de interne beschikbaarheidsstatus, ziet u welke collega’s beschikbaar zijn en schakelt u eenvoudig door.

VIDEOvergaderen

 In de chatfunctionaliteit is het ook mogelijk een videogesprek te starten. Ook dit kan één op één of met een groep. I AM Totaalcommunicatie is dé oplossing voor videovergaderen.

I AM WebRTC

Hoe fijn zou het zijn als u uw meetings van achter uw eigen scherm kunt houden? Met de functionaliteit I AM WebRTC nodigt u gastdeelnemers uit voor de virtuele vergaderruimte. Zonder ingewikkelde configuratie en reistijd. Overleg via het beeldscherm van achter uw eigen bureau. Benieuwd naar de mogelijkheden? We geven u graag een demonstratie van I AM WebRTC.

Persoon wijst automatiserings iconen aan

Voordelen I AM Totaalcommunicatie

Benieuwd naar wat I AM Totaalcommunicatie kan betekenen voor uw organisatie? Wij informeren u graag middels een gesprek of demonstratie. Wie weet profiteert u binnenkort ook van:

  • tijdsbesparing;
  • efficienter samenwerken;
  • hogere tevredenheid onder werknemers.
Brandmelder

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid