IP DECT

interne draadloze communicatie voor uw organisatie
Ontvang informatie

IP DECT biedt interne draadloze communicatie voor kleine en grote organisaties. U kunt uw klantenservice verbeteren door betere bereikbaarheid. Daarnaast heeft u controle over intern gebruik. Dit is een belangrijk voordeel ten opzicht van mobiele telefonie. DECT is specifiek geschikt voor specialistische segmenten zoals de gezondheidszorg, productiebedrijven, beveiliging en de detailhandel die gebruik maken van draadloze spraak- en berichtendiensten.

pasjes overdracht

IP DECT basisstations

De IP DECT basisstations van Lagarde Groep (Mitel, Yealink en Gigaset) ondersteunen de modernste communicatiemethodes. Ook zijn ze naadloos te integreren met uw bestaande telefooncentrale of hosted telefonie oplossing.

Mitel IP DECT

Mitel SIP-DECT biedt bedrijven van elke omvang een uitgebreide oplossing voor draadloze telefonie over IP-gebaseerde netwerken. Organisaties profiteren met Mitel SIP-DECT van de voordelen van zowel DECT als de VoIP-technologie (Voice Over IP). Doordat organisaties private-netwerken kunnen bouwen, biedt DECT praktisch onbeperkte, beveiligde bereikbaarheid voor werknemers op de bedrijfslocatie en wordt er zelfs ondersteuning geboden voor werken op externe locaties en thuis.

 

Mitel IP DECT is flexibel, schaalbaar en betrouwbaar. Ook heeft Mitel deze technologie ontworpen met veel aandacht voor veiligheid en beveiliging. Een veilige DECT-oplossing? Neem contact met ons op.

Telefoon

Verhoog klanttevredenheid

Voordelen van DECT

  • Uitzonderlijke geluidskwaliteit
  • Voice en sms
  • Geen beperkingen wat betreft bereik
  • Gelijktijdige ondersteuning van mobiele spraak- en datacommunicatie
  • Hoge betrouwbaarheid

Gigaset en Yealink IP DECT

Voor kleinere organisatie bieden wij Gigaset en Yealink IP DECT oplossingen. Betaalbaar, schaalbaar en betrouwbaar. Combineer uw hosted telefonie of KPN EEN oplossing eenvoudig met een flexibele DECT-telefonie oplossing. Vraag onze specialisten naar de juiste combinaties en integraties.

telefoon

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid