Skype for Business telefonie integratie

Uitgebreide telefoniefuncties Met SKYPE
Ontvang informatie

De hosted telefonie Skype plugin maakt uw Skype for Business client geschikt voor de uitgebreide telefoniefuncties van de hosted telefooncentrale. Hiermee kunt u vanaf uw Skype for Business client bellen met collega’s en naar externe bestemmingen ongeacht of dit Skype (for Business) gebruikers zijn. Bovendien kunt u doorverbinden, groepsgesprekken houden, en gesprekken parkeren. Ondertussen zien de andere gebruikers uw telefoonstatus in hun Skype for Business client. Voor elk gesprek wordt een gespreksvenster geopend en u spreekt (met of zonder video) via een fysiek vast of mobiel toestel. Hierdoor heeft u vanaf uw Skype for Business client op uw desktop de beschikking over de functies van een bedrijfscentrale, zelfs in een remote desktop of Citrix omgeving. 

Uitgebreide telefoniefuncties

Voordelen Skype for business telefonie integratie

Doordat de belfunctionaliteit via de telefooncentrale verloopt, beschikt de gebruiker over de uitgebreide functies daarvan zoals: wachtstand met wachtmuziek, doorverbinden, groepsgesprekken houden, en gesprekken parkeren, plus optioneel een groot aanbod aan groepsdiensten en opties. De voordelen opgesomd:

 • Geen aanschaf van telefooncentrale
 • Beheersbare belkosten
 • Uitgebreide communicatiemogelijkheden met Skype for Business
 • Garanties voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en service
 • Eén aanspreekpunt via Lagarde Groep
 • Zakelijke telefonie professioneel geregeld

Plugin voor Skype for business telefonie

De hosted telefonie Skype plugin voor Skype voor bedrijven is op de achtergrond actief, en komt naar voren op het moment dat er vanuit Skype for Business een gesprek wordt geïnitieerd. De plugin is een volwaardige telefonie client die ervoor zorgt dat de gebruiker de functionaliteiten van de telefooncentrale kan gebruiken. De gebruiker start het gesprek vanuit de Skype for Business Client via de belknop van een contact of door direct een nummer in te toetsen op de Skype for Business Client. Vervolgens opent het telefoniegesprekscherm waarna de gesprekcontrole volledig via dit scherm verloopt over de telefoniedienst.

afbeelding skype

Skype for Business telefonie als backup

Ook al doen providers er alles aan om een vaste telefoonlijn 24/7 beschikbaar te laten zijn, een storing kan ervoor zorgen dat u tijdelijk niet meer bereikbaar bent. Dan nu het goede nieuws: Skype for Business kan als backup dienen voor uw bestaande telefonie oplossing. Wat heeft u daarvoor nodig?

Benodigdheden telefonie backup 

 • Een internetverbinding die onafhankelijk is van de internetverbinding voor uw vaste telefonie
 • Skype for Business
 • Een goede configuratie

Als u gebruik maakt van de Skype for Business telefonie plugin kunt u zonder al te veel aan uw werkwijze te veranderen eenvoudig gebruik maken van deze backup-mogelijkheid.

Gebruikersmogelijkheden Skype for business telefonie integratie

De telefonie plugin voor Skype for Business is een applicatie op de PC desktop die de belfunctionaliteit van de hosted telefonie centrale koppelt aan de Skype client op diezelfde PC desktop. De centrale gebruikersinterface is de Skype for Business client.

 • Instant messaging
 • Presence
 • Sharing
 • Het triggeren van plugin in zodra de gebruiker wil bellen
Brandmelder

Skype for Business telefooncentrale

Gebruiken uw medewerkers Skype for Business intensief? Voor chat, telefonie en video? Dan is de kans groot dat ze helemaal gewend zijn aan deze applicatie. Zet Skype dan in als Unified Communation oplossing voor interne en externe communicatie: de Skype for Business telefooncentrale.

Speciale Skype for Business telefoontoestellen zorgen voor een naadloze integratie van de vaste telefonie in de communicatieoplossing. Gewoon bellen zoals uw medewerkers gewend zijn, maar dan met de bekende Skype-tool.

De app van Skype for Business zorgt ervoor dat alle functionaliteiten ook beschikbaar zijn op de smartphone. Zie bijvoorbeeld meteen welke collega’s in gesprek of in vergadering zijn. Effectief en efficiënt communiceren dus.

telefoon toestel
Skype toepassingen

Operator console Skype for Business

Combineer alle statusinformatie van uw medewerkers binnen één handige console: de Skype for Business operator console. De console levert volledige controle over de communicatiefunctionaliteiten, zoals doorverbinden, in de wacht zetten en voicemail afhandeling.

De interface is samen met gebruikers ontwikkeld, zodat de console perfect aansluit bij uw wensen. Volledig beheer over Skype for Business gebruikers? Kies de operator console.

Skype for Business als telefooncentrale? Of een telefooncentrale integreren met Skype? Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren