Webinar – Integreer telefonie met uw favoriete CRM

Duur: 20 minuten – Bekijk direct

Telefonie is voor vrijwel iedere organisatie onmisbaar. Het is het kanaal om te communiceren met klanten en zakenrelaties. Uw telefonie is belangrijk voor het imago van uw bedrijf.

Vandaag de dag is telefonie veel meer dan bellen en gebeld worden. Denk aan de vele functionaliteiten en integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn. Maar hoe zet u deze succesvol in? Hoe zorgt u ervoor dat u klanten beter helpt? En uw medewerkers efficiënter werken?  

Dat vertellen we u in dit webinar samen met Red Cactus. Red Cactus kan met haar diensten vrijwel ieder CRM-, ERP- en administratie software integreren met uw telefonie. De volgende onderwerpen komen voorbij:

  • Veelvoorkomende problemen/inefficiënte situaties in de praktijk;
  • Oplossingen om efficiënter en klantvriendelijker te werken;
  • Red Cactus integratie software: kennismaken met het product.

In circa 20 minuten wordt u helemaal bijgepraat. Wilt u nog meer halen uit uw telefonieomgeving? Vul dan uw gegevens in en bekijk direct het webinar! 

Gebundelde krachten

Techone & Red Cactus

We bundelen de krachten binnen de Techone groep samen met Red Cactus. Wilt u ook leren van de experts en kennis maken met CRM-integratie voor uw telefonie? Geef u dan snel op via onderstaand formulier en bekijk het webinar direct!

Mark Minnaard

Mark Minnaard
Productspecialist
Red Cactus

Leon Bovendeur

Leon Bovendeur
Host
Techone

Centraal beheer

Bekijk het webinar direct!