Camerabewaking bedrijf

Voor optimale beveiliging van uw organisatie

Ongewenste bezoekers, inbraken, u moet er niet aan denken. Met professionele camerabewaking heeft u altijd zicht (realtime en achteraf) op uw terrein én schrikt u ongewenste bezoekers af. Lagarde Groep heeft door de jaren heen bij honderden organisaties succesvol camerabewaking geplaatst. Wanneer optimaliseert u uw beveiliging?

Camerabewaking
“In al de trajecten die we tot op heden samen met Lagarde Groep hebben gedraaid was sprake van een combinatie van klantvriendelijkheid en bereidheid om mee te denken.”

Wim – Synerkri

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“I.v.m. een opening van een nieuw pand contact opgenomen met Lagarde. Uitstekende ervaring. Kundige mensen die snel met een oplossing komen. Ze begrijpen je situatie en denken mee.”
Short Stay Group, Amsterdam

“Tot nu toe zijn de ervaringen met Lagarde Groep altijd zeer positief geweest. Werk wordt snel, vakkundig en serieus opgepakt. Prima service!”

KwadrantGroep, Drachten

Ga meteen naar

Voordelen

Waarom Lagarde Groep?
Z

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in beveiliging en camerabewaking

Z

Gecertificeerd

Lagarde Groep is een erkend technisch beveiligingsbedrijf

Z

Totaalpakket

Wij leveren een complete beveiligingsoplossing

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Lagarde Groep installeert een compleet camerabeveiligingssysteem met alle hulpmiddelen die u nodig hebt, van bewegingsmelding via kenteken- en gezichtsherkenning tot langdurige opslag van de beelden in de cloud. Dit alles volledig geïntegreerd met uw bedrijfssystemen. Met de juiste focus beschikt u over een geschikte oplossing voor uw beveiligingsuitdaging. Naast camerabeveiliging zorgen we ervoor dat uw bedrijfspand en medewerkers goed beveiligd zijn met de juiste inzet van een alarmsysteem, toegangscontrole en brandbeveiliging.

CCTV installatie

CCTV staat voor Closed-circuit television, ofwel ‘gesloten tv-systeem’. Er zijn kortweg twee soorten CCTV-installaties, verderop de pagina gaan we hier dieper op in. Een CCTV installatie kan voor iedere organisatie verschillend zijn. Daarom werkt Lagarde Groep met maatwerkoplossingen. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden.

Casus camerabeveiliging Arla Foods

Arla Foods stond voor de uitdaging om de opnieuw in te richten laad- en losplaats te voorzien van een monitorings- en beveiligingsoplossing. Lagarde Groep realiseerde volgens Arla Foods “een geweldig overzicht” met de inzet van cameratoezicht. Beveiligingscamera’s kunnen op deze manier ingezet worden voor meer doeleinden dan bewaking alleen.

“Lagarde Groep maakt goede beveiliging tegen een lage investering mogelijk. Onze professionals werken met een scala aan hightech oplossingen: daag ons uit!”
Marco van Hoften

Engineer

Een aantal van onze referenties