Camerabewaking: optimale beveiliging van uw bedrijf

Ze komen altijd wanneer u er niet bent. Ongewenste bezoekers, inbrekers. Terwijl u slaapt, brengen zij een bezoek aan uw bedrijf. Om de boel leeg te roven. Om de boel te vernielen. U moet er toch niet aan denken?

Schrik inbrekers af!

Kies daarom voor professionele camerabewaking. Hiermee heeft u altijd realtime zicht op uw terrein en bedrijfspand. Vaak schrikt camerabeveiliging ongewenste bezoekers al op voorhand af. En komen ze toch binnen, dan heeft u ze op film. Dat kunt u realtime zien, maar ook achteraf, omdat de beelden altijd 24 uur op een aparte server bewaard blijven. Handig voor de bewijsvoering!

Lagarde Groep heeft door de jaren heen bij honderden organisaties succesvol camerabewaking geplaatst, en dat doen we ook graag bij u. Mogen wij eens komen praten over het verbeteren van uw bedrijfsbeveiliging?

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Lagarde Groep installeert een compleet camerabeveiligingssysteem met alle hulpmiddelen die u nodig hebt; denk daarbij aan bewegingsmelding via kenteken- en gezichtsherkenning, tot langdurige opslag van camerabeelden in de cloud. Dit alles – natuurlijk – volledig geïntegreerd met uw bedrijfssystemen.

Naast camerabeveiliging, zorgen we er ook voor dat uw bedrijfspand en medewerkers goed beveiligd zijn. Denk daarbij aan de juiste inzet van een alarmsysteem, toegangscontrole, maar ook aan brandbeveiliging.

Offerte Camerabewaking

Welk pakket past het beste bij uw organisatie?

Opties voor camerabewaking

Zoekt u meer dan een camerasysteem?

Video Management Software (VMS)

Is flexibiliteit zonder beperking een vereiste bij aanschaf van uw camerasysteem? Dan biedt Video Management Software uitkomst. Wij bieden verschillende pakketten, ook voor uw organisatie.
Lees meer over VMS >>

Video Content Analyse (VCA)

Valse meldingen tot een minimum beperken en meer inzicht in bezoekersstromen? Realiseer dit met Video Content Analyse. Wat zijn uw mogelijkheden?
Lees meer over VCA >>

Video verificatie / live view

Inbraak, en nu? Met video verificatie geeft u een centralist, wanneer dat nodig is, direct inzicht in uw situatie waardoor er snel en op de juiste wijze gehandeld kan worden.
Lees meer over video verificatie >>

Artificial Intelligence

Slimme camera’s die continu leren en daardoor steeds beter hun functionaliteit kunnen inzetten? Vandaag de dag is het mogelijk! Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden van AI in combinatie met camerabewaking.

Temperatuur bewaking

Temperaturen meten met camera’s? Het is mogelijk met thermische camera’s. U detecteert hiermee verhoogde temperaturen en kunt direct acties hieraan koppelen. Bijvoorbeeld dat u automatisch geinformeerd wordt.

kENTEKEN REGISTRATIE

Ook zijn er camera’s geschikt voor het lezen en dus registreren van kentekens. Handig als u voertuigen wil registreren en bijvoorbeeld hier toegang aan wil verlenen (integratie met toegangscontrole).

Zakelijk camerasysteem

Bij de aanschaf van zakelijke camerabeveiliging is advies op maat van belang. Wij bieden u jarenlange ervaring op het gebied van camerabeveiliging. Daarbij staat productkwaliteit voorop. Daarom werken wij met toonaangevende merken:

Videomanagementsoftware:

 • Sense
 • Milestone
 • Eagle Eye (Cloud)

 

Camera’s:

 • Axis (Europees)
 • Hikvision (Chinees)
 • Siqura

 

Camerabewaking buiten
Camerabewaking buiten

Onderhoud camerabeveiliging

Naast de verkoop van camerasystemen zetten wij onze kennis ook in om u te voorzien het juiste onderhoud. Met het uitvoeren van controles bent u verzekerd van continue zekerheid. Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in het onderhoud en beheer van de systemen, want als het om camerabewaking voor uw bedrijf gaat is een goed werkend systeem uiterst belangrijk.

Voordelen

Waarom Lagarde Groep?
Z

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in beveiliging en camerabewaking

Z

Gecertificeerd

Lagarde Groep is een erkend technisch beveiligingsbedrijf

Z

Totaalpakket

Wij leveren een complete beveiligingsoplossing
Een aantal van onze referenties
Stella logo
Arla logo
Logo Anva

Logo Leendert van Steenis
Logo Woonstede
De Meerwaarde logo
Jonker & Schut logo

Casus camerabeveiliging Arla Foods

Arla Foods stond voor de uitdaging om de opnieuw in te richten laad- en losplaats te voorzien van een monitorings- en beveiligingsoplossing. Lagarde Groep realiseerde volgens Arla Foods “een geweldig overzicht” met de inzet van cameratoezicht. Beveiligingscamera’s kunnen op deze manier ingezet worden voor meer doeleinden dan bewaking alleen.

Wetgeving cameratoezicht

Wetgeving cameratoezicht – AVG

Voordat u camerabewaking in uw bedrijf toepast, adviseren we u te laten informeren over de regels rondom camerabewaking. Enerzijds wilt u diefstal en beschadiging van eigendommen voorkomen. Aan de andere kant wilt u de privacy van uw personeel niet schenden. En hoe zit het met AVG?

Wilt u bewakingcamera’s installeren, dan dient u mogelijk aan een meerdere voorwaarden te voldoen:

 • De inbreuk op privacy moet zo klein mogelijk zijn. Plaats bijvoorbeeld geen camera op het toilet.
 • U mag geen geluidsopnamen maken.
 • U dient een gerechtvaardigd belang te hebben, bijvoorbeeld diefstal tegengaan.
 • Hoe noodzakelijk is het? Is er een andere minder ingrijpende manier met het oog op de privacy? U dient eerst de alternatieven na te gaan.
 • Toestemming van de ondernemingsraad, indien van toepassing.

Let op: Regels kunnen per organisatie én camerasysteem verschillen. Om die reden gaat onze voorkeur uit naar een gesprek waarin we u op maat adviseren.

Veelgestelde vragen

Wij denken in oplossingen

Ik heb camera’s van verschillende fabrikanten/merken. Kan ik dit samenvoegen tot één systeem?

Jazeker, met de juiste security management software voegt u verschillende camera’s toe aan hetzelfde systeem (analoog en IP).

Uit zo’n camera komt veel data, waar ga ik dat allemaal opslaan?
Door motion detection wordt data alleen opgeslagen bij beweging. Data bewaren we lokaal met backup in de cloud of juist andersom.
Mijn camera’s zijn prima, alleen mijn systeem is verouderd.
Lagarde Groep heeft slimme oplossingen voor migratie van bestaande oplossingen door een nieuw, modulair systeem.
Welke camera heb ik voor welke locatie nodig?

De locatie van uw beveiligingscamera’s bepaalt in grote mate welk type camera’s u nodig heeft. Binnen of beveiligingscamera voor buiten? Door bewakingscamera’s op de locatie af te stemmen bereikt u het beste resultaat.

Met welke omgevingsfactoren dien ik rekening te houden?

Veel verschillende omgevingsfactoren hebben invloed op de effectiviteit van uw camerabewaking. Zo moet een beveiligingscamera voor buiten voldoen aan andere eisen. Kan er fel zonlicht of tl-licht op de cameralens komen? Is er kans op vandalisme?

Hoe ga ik om met het beheer van meerdere soorten camera's?

Er zijn veel verschillende soorten camera’s. Advies is te kijken naar een hybride oplossing, waarbij zowel analoge als IP-camera’s op één systeem kunnen worden aangesloten.

Neem contact met ons op

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.