ICT, communicatie en beveiliging voor uw branche

Efficiënt, veilig en zorgeloos

Verschillende branches hebben te maken met verschillende uitdagingen op het gebied van ICT, communicatie en beveiliging. Dat weten we bij Lagarde Groep maar al te goed. Hoewel het voor alle bedrijven en instellingen belangrijk is dat ze efficiënt, veilig en zorgeloos kunnen werken, ziet de inrichting van de ICT-omgevingen er toch vaak net anders uit. Ditzelfde geldt voor de telefonie, wat per organisatie anders ingericht dient te worden. En u kunt zich voorstellen dat op het gebied van beveiliging de wensen en eisen per branche verschillen.

Hoewel we oplossingen leveren voor iedere branche, zijn we in een aantal branches we gespecialiseerd. Namelijk in:

  • de zorg;
  • het onderwijs;
  • accountancy;
  • productie en industrie (MKB);
  • zakelijke dienstverlening;
  • overheid.

We snappen wat er speelt in deze branches en hebben veel ervaring met ontwikkeling, implementatie en het beheer van een totaaloplossing voor ICT, Communicatie en Beveiliging.

Onderwijs

Het onderwijs ontwikkelt zich sneller dan ooit te voren. U krijgt toegang tot steeds meer innovaties, die ervoor zorgen dat leerlingen en docenten beter, sneller en makkelijker kunnen werken en leren. Tegelijkertijd betekent dit ook meer wensen en eisen op het gebied van ICT, Communicatie en Beveiliging.

Branche Onderwijs

Zorg

De gezondheidszorg maakt grote veranderingen door. De vraag naar zorg stijgt terwijl het aantal zorgverleners gelijk blijft en de kosten steeds hoger worden. Er vindt daarom een verschuiving plaats naar digitale, gepersonaliseerde zorg. Met behulp van ICT en professioneel ingerichte telefonie kan de kwaliteit van de zorg verbeterd worden, of met minder arbeidskrachten en kosten gehandhaafd blijven. Daarnaast zal beveiliging altijd een belangrijk item zijn binnen de zorg.

Branche Zorg

Productiebedrijven

Zonder ICT en communicatie is er vaak geen productie. Het lijkt vanzelfsprekend dat de orders van de band rollen wanneer u op de knop drukt, maar wat gebeurt er als uw ICT-systemen plotseling uitvallen? Stopt dan de planning, zijn uw voorraden kwijt en ligt de productie stil? En hoe zorgt u ervoor dat uw waardevolle producten 24/7 beveiligd zijn?

Branche Productiebedrijven

Accountancy

De accountancybranche heeft te maken met toenemende digitalisering. Enerzijds is dit een uitdaging voor uw bedrijf, omdat een deel van uw werkzaamheden en diensten overgenomen kan worden door automatiseringsoplossingen. Anderzijds biedt het uw bedrijf ook kansen, omdat u met behulp van nieuwe technieken uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Branche Accountancy

Zakelijke dienstverlening

Bedrijven uit de zakelijke dienstverlening hebben met meerdere uitdagingen te maken. Zo hebben klanten hebben steeds meer de behoefte om sneller en makkelijker toegang te hebben tot hun gegevens, overzichten en adviezen, waarbij de veiligheid niet uit het oog moet worden verloren.

Branche zakelijke dienstverlening

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid