Security Management Software – Eén platform voor alle aspecten van beveiliging

Security Management Software
Arnold Versteeg - Salesmanager beveiliging
Arnold Versteeg
Salesmanager beveiliging
04.01.2019

Beveiliging is voor iedere organisatie een item dat er toe doet. Uw medewerkers werken in een veilige werkomgeving namelijk efficiënter en creatiever. Het scheppen van zo’n omgeving is een uitdaging. Want hoe zorgt u ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste ruimtes? En, hoe houdt u buitenstaanders buiten de deur? Maar ook: hoe blijft u tóch gastvrij? En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe houdt u alles zo efficiënt mogelijk in de gaten?

Mijn antwoord hierop is: werk met Security Management Software (SMS). Hiermee combineert u alle aspecten van beveiliging in één werkende (multi-site) oplossing. Hierdoor is eenvoudig en efficiënt beheer van bijvoorbeeld toegangscontrole, inbraakbeveiliging, cameraobservatie en intercom mogelijk vanuit één overzichtelijk platform. Lagarde werkt met het SMS-platform van Keyprocessor.

security management software op scherm

“Toegangscontrole, inbraakbeveiliging, cameraobservatie en intercom vanuit één overzichtelijk platform.”

All in one

Veel organisaties maken nog steeds gebruik van beveiligingsoplossingen die afzonderlijk van elkaar functioneren. Bijvoorbeeld een inbraaksysteem met een eigen interface en wachtwoord dat geheel los functioneert van een toegangscontrolesysteem, dat ook weer een eigen interface en wachtwoord heeft. Er zijn zelfs organisaties die veel meer systemen hebben die afzonderlijk van elkaar functioneren. Dat is niet handig. Zeker niet vanuit beheers- en beveiligingsoogpunt. U wilt bij een inbraak toch direct een camerabeeld hebben? Of bij een brand snel zien waar de brand is zodat u direct kunt ingrijpen? Middels een zogenaamde flow wordt er dan snel actie ondernomen.
Met een SMS-platform is dit allemaal te realiseren: één platform waar alle beveiligingssystemen gekoppeld en beheerd worden.

 

Multi-site

Heeft u diverse (internationale) vestigingen die u éénduidig wilt beveiligen én efficiënt wilt beheren? De web-based security