Jannica Kampert

10 oktober 2018

Van afstudeerder tot werknemer

December 2017, de maand waarin ik startte met mijn afstudeeronderzoek voor Lagarde. Het doel: De klantwensen van de afdeling Communicatie & Netwerken in kaart brengen. Het resultaat: Een ruime voldoende én mijn eerste fulltime baan.

De charme van het afstuderen

Mogelijk heb je het zelf ook ondervonden: De vragen die telkens in je opkomen aan het begin van je stage of afstuderen: Hoe is het bedrijf? Hoe is mijn stagebegeleider? En ook niet onbelangrijk: Wat voegt mijn onderzoek toe aan de organisatie? De spanning werd al snel weggenomen, door het ‘warme bad’ waar ik in belandde: Collega’s hielpen me, ik werd goed begeleid en zelfs de klanten waren stuk voor stuk bereid me te helpen met mijn onderzoek. Natuurlijk ging het afstuderen gepaard met feedback. Bij tijd en wijle werd mij een goede spiegel voorgehouden. Zo belangrijk voor die twee doelen: een goed eindresultaat én persoonlijke ontwikkeling.

Cloud-Contact-Center

Een goed resultaat

De dag van de waarheid: een presentatie voor de afdeling marketing, de salesmanager en diverse accountmanagers. Vanzelfsprekend gierden de zenuwen door mijn lijf, terwijl ik aan de andere kant me heel zeker voelde. Ik had immers een volledig onderzoek opgeleverd met duidelijke aanbevelingen. En dat werd bevestigd door de aanwezigen. Ontkurk de champagne, afgestudeerd met een ruime voldoende!

Smaakt naar meer

Tijdens het afstuderen kriebelde er al iets, ik was stagiair en dacht bij mezelf: “ik wil graag bij Lagarde aan de slag gaan na mijn stage”. Op dat moment was ik werkzaam in Hoevelaken op de marketingafdeling, één van de drie vestigingen van Lagarde Groep. Al snel werd duidelijk dat ik een switch zou maken naar de vestiging in Putten. De reden? Een contract bij de Business Unit Beveiliging. Een tweede mijlpaal in zeer korte tijd!

Ook ruimte voor ontspanning

En dat is wat ik nu doe: fulltime aan de slag voor de Business Unit Beveiliging. Tuurlijk, het is hard werken. Maar ontspanning is binnen Lagarde Groep net zo belangrijk. Mijn collega’s doen, net als ik, gedreven hun werk. We zijn duidelijk een team. Dit ‘teamgevoel’ had ik al vanaf het begin. Door de manier van werken en betrokkenheid, maar ook door de activiteiten: een vrijdagmiddagborrel, zaalvoetbaltoernooien en tafelvoetbaltoernooien, waarbij het gebruikelijk is om bij een 10-0 nederlaag onder de tafel door te kruipen, geweldig!. We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s. Dus, zoek jij een leuke stageplaats of nieuwe baan waarbij je jezelf kan ontwikkelen? Zowel vakinhoudelijk als op het gebied van tafelvoetbal? Kijk op www.lagardegroep.nl/werkenbij!

Tafelvoetbal

Door Jannica Kampert

Bekijk onze gerelateerde blogberichten

10 aandachtspunten voor netwerksecurity

10 aandachtspunten voor netwerksecurity

Uw bedrijfsdata is misschien wel het meest waardevolle bezit van uw organisatie. Daarom mag er niks mis zijn met de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk! Om die reden geef ik 10 aandachtspunten voor uw netwerksecurity. Leest u mee? AandachtKrijgt uw netwerk aandacht?...

Lees meer
Ervaar de mogelijkheden van toegangscontrole anno 2020

Ervaar de mogelijkheden van toegangscontrole anno 2020

Toegangscontrole is ons inmiddels allemaal wel bekend, toch? Voor degene die zich afvragen waar ik het nu over heb, dikke tip, lees mijn vorige blog over toegangscontrole even. Dan ben je helemaal bij. Als toegangscontrole gewoon functioneel werkt in een organisatie...

Lees meer
Fever screening met thermische camera’s

Fever screening met thermische camera’s

De coronacrisis heeft al bij veel organisaties voor de nodige veranderingen gezorgd. Alles met het doel om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Overal zien we mooie initiatieven en creatieve ideeën om op gepaste terug te gaan naar het "nieuwe normaal". Aan...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren