Lagarde introduceert servicenummers voor hosted telefonie en KPN ÉÉN

13 oktober 2015

Lagarde introduceert Servicenummers voor Xconnection hosted telefonie en KPN ÉÉN. Het is nu mogelijk 0800 en 0900 nummers te porteren en…

Lagarde introduceert Servicenummers voor Xconnection hosted telefonie en KPN ÉÉN. Het is nu mogelijk 0800 en 0900 nummers te porteren en aan te sluiten op de hosted telefooncentrale.

“Een gratis 0800 servicenummer stimuleert (potentiële) klanten om te bellen. ”

0800 en 0900 servicenummers

Vrouw met koptelefoon

Veel bedrijven maken gebruik van een servicenummer voor de dienstverlening aan klanten. Een gratis 0800 servicenummer stimuleert (potentiële) klanten om te bellen. Met tarifering van een 0900 nummer kan juist een vergoeding voor een informatiedienst in rekening worden gebracht.

KPN EEN dobbelsteen

Geen additionele doorschakelkosten meer

Servicenummers worden op het hosted telefonie platform geplaatst, waardoor gesprekken naar het servicenummer direct op de telefooncentrale binnenkomen. Additionele doorschakelkosten zijn niet meer nodig.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *