Lagarde introduceert servicenummers voor hosted telefonie en KPN ÉÉN

servicenummers voor uw organisatie
Lagarde introduceert Servicenummers voor Xconnection hosted telefonie en KPN ÉÉN. Het is nu mogelijk 0800 en 0900 nummers te porteren en aan te sluiten op de hosted telefooncentrale.

0800 en 0900 servicenummers

Veel bedrijven maken gebruik van een servicenummer voor de dienstverlening aan klanten. Een gratis 0800 servicenummer stimuleert (potentiële) klanten om te bellen. Met tarifering van een 0900 nummer kan juist een vergoeding voor een informatiedienst in rekening worden gebracht.

Mobiel in hand
“Een gratis 0800 servicenummer stimuleert (potentiële) klanten om te bellen. ”
Vrouw met koptelefoon
KPN EEN dobbelsteen

Geen additionele doorschakelkosten meer

Servicenummers worden op het hosted telefonie platform geplaatst, waardoor gesprekken naar het servicenummer direct op de telefooncentrale binnenkomen. Additionele doorschakelkosten zijn niet meer nodig.

Contact

Wilt u gebruik maken van servicenummers, heeft u vragen over dit bericht, of wilt u meer weten over hosted telefonie? Neem contact met ons op via 0341-375757.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren