'1op1' van NPO Radio 1 bij Lagarde

De nieuwe sleepwet en privacy

Op 5 december 2018 leek één van de vergaderzalen van Lagarde op een mini radio studio. Pieter Cobelens , strategisch adviseur van Lagarde, werd in “1op1” doorgezaagd door de welbekende radio journalist Sven Kockelmann.

Cobelens 1op1 NPO Radio 1

“Zowel onze veiligheid als onze privacy beginnen bij onszelf met een slot op de deur en je bewust zijn van wat je doet.”

Beveiligingscamera

Beveiliging door inlichtingendiensten

Het onderwerp was of privacy wel goed werd beveiligd door de inlichtingendiensten bij het uitvoeren van hun taken in het kader van de “nieuwe sleepwet”. Het werd hem niet makkelijk gemaakt, maar het ging ergens over: “ons grondrecht veiligheid en ons grondrecht privacy”.

 

De uitzending kunt u hier terug luisteren >>

Veiligheid en privacy

Wat bleef hangen is dat de overheid en haar diensten kunnen doen wat ze willen om ons veilig te houden, maar zowel onze veiligheid als onze privacy beginnen bij onszelf met een slot op de deur en je bewust zijn van wat je doet.

Lagarde spreekt graag 1 op 1 met u over uw veiligheid en privacy om daar samen een goede oplossing voor te vinden. Lagarde komt graag bij u langs om maatwerk te leveren, en dat gaat niet via de radio!

Deur sluiten met slot

Gerelateerde berichten

BLOG

Slimme beveiligings camera’s

Beveiligingscamera’s – in vakjargon: camera observatie systemen – worden steeds meer ingezet voor aanvullende en andere taken. Door deep learning-technieken toe te passen liggen andere toepassingen binnen handbereik.

NIEUWS

Nieuwe mogelijkheden iVisit bezoekers registratie

Heeft uw bedrijf dagelijks een grote hoeveelheid bezoekers, contractors of leveranciers waarvan de aanwezigheid geregistreerd en geverifieerd moet worden?

Lees verder…

PAGINA

Beveiliging

Beveiliging is in onze ogen een multidisciplinair vraagstuk. De combinatie van hoogwaardige technologie en menselijk inzicht maken beveiliging tot een waardevol domein waarmee u, uw medewerkers, bezoekers en bezittingen beschermd worden tegen externe gevaren.

Lees verder…

REFERENTIE

Rembrandt Toren Amsterdam

Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.”

Lees verder…