‘1op1’ van NPO Radio 1 bij Lagarde

door | 5 december 2018 | Nieuws

Op 5 december 2018 leek één van de vergaderzalen van Lagarde op een mini radio studio. Pieter Cobelens , strategisch…

Op 5 december 2018 leek één van de vergaderzalen van Lagarde op een mini radio studio. Pieter Cobelens , strategisch adviseur van Lagarde, werd in “1op1” doorgezaagd door de welbekende radio journalist Sven Kockelmann.

“Zowel onze veiligheid als onze privacy beginnen bij onszelf met een slot op de deur en je bewust zijn van wat je doet.”

Beveiligingscamera

Beveiliging door inlichtingendiensten

Het onderwerp was of privacy wel goed werd beveiligd door de inlichtingendiensten bij het uitvoeren van hun taken in het kader van de “nieuwe sleepwet”. Het werd hem niet makkelijk gemaakt, maar het ging ergens over: “ons grondrecht veiligheid en ons grondrecht privacy”.

De uitzending kunt u hier terug luisteren >>

Veiligheid en privacy

Wat bleef hangen is dat de overheid en haar diensten kunnen doen wat ze willen om ons veilig te houden, maar zowel onze veiligheid als onze privacy beginnen bij onszelf met een slot op de deur en je bewust zijn van wat je doet.

Deur sluiten met slot

Lagarde spreekt graag 1 op 1 met u over uw veiligheid en privacy om daar samen een goede oplossing voor te vinden. Lagarde komt graag bij u langs om maatwerk te leveren, en dat gaat niet via de radio!

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
Paxton10: toegangscontrole én video management

Paxton10: toegangscontrole én video management

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert. Paxton10 Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren