‘1op1’ van NPO Radio 1 bij Lagarde

5 december 2018

Op 5 december 2018 leek één van de vergaderzalen van Lagarde op een mini radio studio. Pieter Cobelens , strategisch…

Op 5 december 2018 leek één van de vergaderzalen van Lagarde op een mini radio studio. Pieter Cobelens , strategisch adviseur van Lagarde, werd in “1op1” doorgezaagd door de welbekende radio journalist Sven Kockelmann.

“Zowel onze veiligheid als onze privacy beginnen bij onszelf met een slot op de deur en je bewust zijn van wat je doet.”

Beveiligingscamera

Beveiliging door inlichtingendiensten

Het onderwerp was of privacy wel goed werd beveiligd door de inlichtingendiensten bij het uitvoeren van hun taken in het kader van de “nieuwe sleepwet”. Het werd hem niet makkelijk gemaakt, maar het ging ergens over: “ons grondrecht veiligheid en ons grondrecht privacy”.

Veiligheid en privacy

Wat bleef hangen is dat de overheid en haar diensten kunnen doen wat ze willen om ons veilig te houden, maar zowel onze veiligheid als onze privacy beginnen bij onszelf met een slot op de deur en je bewust zijn van wat je doet.

Lagarde spreekt graag 1 op 1 met u over uw veiligheid en privacy om daar samen een goede oplossing voor te vinden. Lagarde komt graag bij u langs om maatwerk te leveren, en dat gaat niet via de radio!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *