5G bij KPN

door | 28 juli 2020 | Nieuws

28 juli 2020 is de dag dat KPN haar mobiele netwerk voorziet van 5G. Dit betekent dat gebruikers van het…

28 juli 2020 is de dag dat KPN haar mobiele netwerk voorziet van 5G. Dit betekent dat gebruikers van het KPN-netwerk over een nieuwe frequentie voor mobiel internet beschikken, waarmee zij klaar zijn voor de toekomst.

Opvolger van 4G

De vijfde generatie van het mobiele internet heeft meerdere voordelen ten opzichte van haar voorganger (4G):

  • Lage latency, een snellere reactietijd van het netwerk.
  • Ruimte voor iedereen, meer mensen kunnen tegelijk downloaden, streamen, bellen et cetera. Zelfs op drukke plekken.
  • Betrouwbaarder, veiliger, klaar voor de toekomst.

5G eerst op bestaande frequentie

KPN activeert 5G eerst op bestaande frequenties die voor andere mobiele netwerken worden gebruikt. De reden hiervoor is dat de specifieke 5G-frequentie die hogere snelheden maakt pas in 2022 beschikbaar is voor Nederlandse telecomaanbieders. Vanaf dat moment kunnen KPN gebruikers gebruikmaken van 5G. Echter zullen zij hier weinig van merken. Door de upgrade van het mobiele netwerk wordt de huidige snelheid van 4G hoger en zal deze qua ervaring gelijk zijn aan 5G.

De vruchten plukken van een snel mobiel netwerk?

Doordat het gebruik van mobiel internet steeds verder toeneemt spreekt het belang van een snel mobiel netwerk voor zich. Hoe is de mobiele telefonie binnen uw organisatie geregeld? We informeren u graag over de mogelijkheden van een snel mobiel netwerk van KPN! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

De afgelopen maanden staan organisaties steeds voor nieuwe uitdagingen. Door de Coronacrisis is de 'anderhalve meter afstand samenleving' het nieuwe normaal. Nu meer werknemers de weg naar kantoor weer hebben gevonden zijn vele organisaties bezig een 'COVID-19 proof...

Lees meer
Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren