Nieuwe Aerohive AP550 verhoogt netwerkcapaciteit met 141%

17 november 2016

Aerohive introduceert de Wave 2 802.11ac access point AP550. Dit product is een aanvulling op het Software Defined LAN (SD-LAN)…

Aerohive introduceert de Wave 2 802.11ac access point AP550. Dit product is een aanvulling op het Software Defined LAN (SD-LAN) aanbod van Aerohive, dat infrastructuuroplossingen vanuit cloudbeheerde toegangsnetwerken biedt.Met name voor zakelijke omgevingen die om krachtige doorvoercapaciteit en een hoge draadloze dichtheid vragen, biedt deze aanvulling een uitkomst. De AP550 kan ingezet worden in combinatie met de geavanceerde access switches van Aerohive voor integraal beheer van vaste en draadloze netwerken. Mogelijkheden voor centraal netwerkbeheer vanuit de cloud dragen bij aan een verbeterd overzicht, kostenbesparingen en een reductie van de complexiteit.

“Mogelijkheden voor centraal netwerkbeheer vanuit de cloud dragen bij aan een verbeterd overzicht, kostenbesparingen en een reductie van de complexiteit.”

Ondersteuning IoT-toepassingen, BYOD en bandbreedte-intensieve applicaties
De nieuwe AP550 biedt bedrijven de mogelijkheid om netwerken toekomstbestendig te maken dankzij een ondersteuning voor IoT-toepassingen, BYOD en bandbreedte-intensieve applicaties. Daarnaast biedt het een nieuwe functionaliteit van grootzakelijke kwaliteit, zoals MACsec, Air-IQ en Zero Wait DFS. De AP550 ondersteunt vier gelijktijdige gegevensstromen en is voorzien van een ingebouwde Bluetooth Low Energy (BLE) en USB-poort waarop beacons en andere IoT-apparatuur kunnen worden aangesloten.

Meer gebruikers en meer bandbreedte

Michael Lin, vice-president product management bij Aerohive Networks: “Door de opkomst van mobiliteit zien organisaties zich gedwongen om ondersteuning te bieden voor meer apparaten, meer bandbreedte-intensieve toepassingen en meer gebruikers. De nieuwe draadloze Wave 2 access point AP550 stelt bedrijven in staat om te profiteren van belangrijke technische innovaties die ofwel deel uitmaken van de laatste standaarden of speciaal door Aerohive zijn ontwikkeld. De functierijke AP550 tilt de draadloze prestaties, capaciteit en mogelijkheden uit naar een hoger niveau. Dit biedt uitmuntende vooruitzichten voor klanten en Aerohive.”

Lagarde maakt het verschil

Wat onderscheidt Lagarde van andere WiFi-leveranciers? Lagarde heeft meerdere disciplines in haar portfolio en werkt met meerdere experts op deze disciplines. Wij zien dan ook dat verschillende werelden naar elkaar toe groeien. Netwerken, telefonie en ICT zijn niet meer los van elkaar te denken, neem als voorbeeld Voice over WiFi. Maar ook beveiligingsoplossingen vinden vaak een weg over het IT-netwerk en gaan gebruik maken van uw WiFi-netwerk. In de toekomst kunt u daardoor bij Lagarde blijven aankloppen voor advies over de inrichting van uw WiFi-netwerk en/of verdere netwerkinrichting en andere oplossingen zoals telefonie of toegangscontrole. Wij bieden één aanspreekpunt voor een complete dienstverlening!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *