Aerohive WiFi webinars in 2017

de ontwikkelingen van wifi gaan harder dan ooit
Ook in 2017 organiseren we samen met Aerohive weer maandelijks een webinar over professionele WiFi-netwerken. Het aanleggen en onderhouden van een zakelijk WiFi-netwerk vraagt om gedegen technische kennis, maar ook om een voortdurend bijsturen van de oplossing op basis van actuele ontwikkelingen. Zo zijn de ontwikkelingen van de WiFi-techniek de laatste jaren harder gegaan dan ooit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de ac-, ax- en ad-standaarden, Internet of Things en securityvraagstukken.

 

Gratis accesspoint en switch

Neem deel aan één van onze komende webinars. Alle gekwalificeerde deelnemers zullen een gratis Aerohive 802.11ac accesspoint en Switch ontvangen.

Aerohive WiFi
“Bereikbaar zijn is van groot belang!”

Hoe werkt het?

Deelnemen aan een webinar is eenvoudig:

  • Aanmelden via de link op onze website over Aerohive WiFi
  • Datum en tijd in uw agenda noteren
  • Deelnemen aan de webinar via de link uit de mail

Na afloop nemen wij contact met u op, en ontvangt u het accesspoint en de switch (zie voorwaarden onderaan deze pagina).

Voorwaarden gratis accesspoint

Onder de volgende voorwaarden ontvangt u een gratis Aerohive AP (en een switch) na deelname aan een Aerohive webinar:

  • U bent geen bestaande (betalende) Aerohive gebruiker.
  • U bent een IT-professional met een valide zakelijk e-mailadres (privé emailadressen als Gmail en Yahoo worden niet geaccepteerd).
  • Wederverkopers, partners, consultants of distributeurs worden uitgesloten van deze actie.
  • Deelnemende personen/organisaties moeten gevestigd zijn in Aerohive gecertificeerde landen (bijv. Nederland).
  • Deelnemende organisaties moeten een WLAN-project gepland hebben in de komende 12 maanden met een omvang van meer dan 10 accesspoints.

 

Altijd een gratis test accesspoint

Let op: komt u op basis van bovenstaande criteria niet in aanmerking voor een gratis access point? In overleg voorzien wij u samen met Aerohive graag van een gratis test-AP waarmee u uitgebreid de functionaliteiten van Aerohive kunt ontdekken.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren