Samenwerking Agro Merchants Group en Lagarde Groep

4 februari 2019

AGRO Merchants Group kiest voor complete dienstverlening Lagarde Groep Al meerdere jaren beheert Lagarde Groep de ICT-omgeving van diverse vestigingen…

AGRO Merchants Group kiest voor complete dienstverlening Lagarde Groep

Al meerdere jaren beheert Lagarde Groep de ICT-omgeving van diverse vestigingen van AGRO Merchants Group. Wat in 2015 begon met het ICT-beheer voor één vestiging in Barneveld, is inmiddels uitgegroeid naar 4 vestigingen. Sinds begin 2019 is Lagarde Groep het aanspreekpunt voor ICT, netwerken en telefonie voor de vestigingen van AGRO Merchants Group in Barneveld, Maasvlakte, Rotterdam en WTC Schiphol.

Langdurige samenwerking

AGRO Merchants is een logistiek dienstverlener die zich richt op het vervoer en opslag van gekoelde en diepgevroren producten. De laatste jaren groeit de organisatie hard, wat vraagt om een stabiele en flexibele ICT-infrastructuur. Application manager Wilco van de Kamp: “We hebben de samenwerking met Lagarde Groep uitgebreid. Eén aanspreekpunt voor het beheer van ICT, netwerken en telefonie.”

Handen schudden

“We hebben de samenwerking met Lagarde Groep uitgebreid. Eén aanspreekpunt voor het beheer van ICT, netwerken en telefonie.”

Wilco van de Kamp
Application manager, AGRO Merchants Group

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *