Referentie AGRO Merchants Group

AGRO Merchants Group kiest voor complete dienstverlening Lagarde Groep

Al meerdere jaren beheert Lagarde Groep de ICT-omgeving van diverse vestigingen van AGRO Merchants Group. Wat in 2015 begon met het ICT-beheer voor één vestiging in Barneveld, is inmiddels uitgegroeid naar 4 vestigingen. Sinds begin 2019 is Lagarde Groep het aanspreekpunt voor ICT, netwerken en telefonie voor de vestigingen van AGRO Merchants Group in Barneveld, Maasvlakte, Rotterdam en WTC Schiphol.

Dienstverlening Lagarde Groep
Handen schudden

Langdurige samenwerking

AGRO Merchants is een logistiek dienstverlener die zich richt op het vervoer en opslag van gekoelde en diepgevroren producten. De laatste jaren groeit de organisatie hard, wat vraagt om een stabiele en flexibele ICT-infrastructuur. Application manager Wilco van de Kamp: “We hebben de samenwerking met Lagarde Groep uitgebreid. Eén aanspreekpunt voor het beheer van ICT, netwerken en telefonie.”

“We hebben de samenwerking met Lagarde Groep uitgebreid. Eén aanspreekpunt voor het beheer van ICT, netwerken en telefonie.”

Wilco van de Kamp

Application manager, AGRO Merchants Group

2 supportmedewerkers

Eigen Klantteam

AGRO beschikt bij Lagarde Groep over een eigen klantteam. Ieder klantteam bestaat uit meerdere gespecialiseerde engineers. Operationeel directeur Eric Klomp: “Door onze klantteams beschikken klanten altijd over één vast aanspreekpunt voor ICT. Alle support, changes en updates worden op deze manier snel en persoonlijk opgepakt.”

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren