Ascom en Lagarde Groep breiden samenwerking uit

14 juni 2024

Ascom en Lagarde Groep, al meer dan 25 jaar partners in zorgcommunicatie en netwerkoplossingen, intensiveren hun samenwerking met de ondertekening…
Ascom en Lagarde Groep

Ascom en Lagarde Groep, al meer dan 25 jaar partners in zorgcommunicatie en netwerkoplossingen, intensiveren hun samenwerking met de ondertekening van een nieuwe overeenkomst. Lagarde Groep levert al vele jaren telefonieoplossingen aan Ascom-klanten en verzorgt daarnaast de installatie en het onderhoud van ICT-netwerken.

Certified Solution Partner

Een aantal maanden geleden werd Lagarde Groep officieel Certified Solution Partner van Ascom, wat de basis vormt voor de verdere uitbreiding van de samenwerking.

Kim Gründmann, Sales Manager ICT bij Lagarde Groep: “Mooi dat we de lange samenwerking met Ascom kunnen intensiveren als Certified Solution Partner. Ascom zorgt met haar oplossingen voor betere zorg, veiligere werkplekken en productievere bedrijven. Het is mooi dat wij daar als Lagarde Groep ook aan bijdragen met onze netwerk- en telefonieoplossingen. Dat heeft geresulteerd in al 25 jaar succesvolle samenwerking. Nu we Ascom Certified Solution Partner zijn ligt er een nóg steviger fundament en zijn we nog beter in staat de klanten van Ascom te bedienen. ”

Olaf Hendriks, Managing Director van Ascom, vult aan: “We werken al meer dan 25 jaar samen met Lagarde Groep. Ze hebben veel expertise m.b.t. netwerken, welke zij leveren en onderhouden bij onze eindklanten, waardoor ze een strategische partner zijn. Ascom heeft al jaren een samenwerking met partners en wil de komende jaren sterk groeien met partners en zodoende nog meer klanten voorzien van de meest innovatieve oplossingen. Dat doen we in een hybride model, waarbij onze direct sales nauw contact hebben met de partners. We zijn daarom ook verheugd dat Lagarde Groep nu ook zelf als Certified Solution Partner communicatieoplossingen van Ascom gaat verkopen en installeren bij hun eindklanten en zetten onze succesvolle samenwerking voort voor de komende jaren.”

Links op de foto Kim Gründmann (Lagarde Groep) en rechts Olaf Hendriks (Ascom).

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *