Bemoedigingsconcert Stille Zaterdag Lagarde Groep

door | 8 april 2020 | Nieuws

Vanuit de Bovenkerk in Kampen bieden we u vanuit Lagarde Groep aanstaande zaterdag een prachtige bemoediging aan. Marco den Toom…

Vanuit de Bovenkerk in Kampen bieden we u vanuit Lagarde Groep aanstaande zaterdag een prachtige bemoediging aan. Marco den Toom (orgel), Lennart Moree (piano), Artur Trajko (cello). Bert Noteboom hoopt deze avond uw gastheer te zijn.

Wij bieden dit in het bijzonder aan voor collega’s met hun gezinnen, relaties van Lagarde Groep, zieken en nabestaanden, ouderen en eenzame mensen, zorgmedewerkers en voor personen die economisch worden getroffen.

As. zaterdag vanaf 20.00 kunt u het concert live volgen via deze link. 

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

5G bij KPN

5G bij KPN

28 juli 2020 is de dag dat KPN haar mobiele netwerk voorziet van 5G. Dit betekent dat gebruikers van het KPN-netwerk over een nieuwe frequentie voor mobiel internet beschikken, waarmee zij klaar zijn voor de toekomst. Opvolger van 4G De vijfde generatie van het...

Lees meer
Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

De afgelopen maanden staan organisaties steeds voor nieuwe uitdagingen. Door de Coronacrisis is de 'anderhalve meter afstand samenleving' het nieuwe normaal. Nu meer werknemers de weg naar kantoor weer hebben gevonden zijn vele organisaties bezig een 'COVID-19 proof...

Lees meer
2 Reacties
 1. Nelleke de Geijter

  Dag, ik heb genoten vh concert v zaterdag! Ik kreeg de link toegestuurd en gister beluisterd. Nu wil ik n gift overmaken maar vind geen rekeningnummer. Stuurt u mij deze? Alvast bedankt.

  Antwoord
  • Johan van Es

   Beste Mevr. De Geijter,

   Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van het concert 🙂
   Voor het doorgeven van het bankrekeningnummer ontvang u zo spoedig mogelijk een mail van ons met de gegevens, alvast onze hartelijke dank!

   Met vriendelijke groet,
   Lagarde Groep

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren