Brandmeld.nl – Alles over brandbeveiliging

1 februari 2022

Brand, en alle gevolgen ervan, daar moet u niet aan denken. U wilt als organisatie toch ook uw medewerkers en…

Brand, en alle gevolgen ervan, daar moet u niet aan denken. U wilt als organisatie toch ook uw medewerkers en eigendommen zo goed mogelijk beschermen?

Lagarde Groep is al 30 jaar actief in de beveiliging, waaronder ook de brandbeveiliging. In deze 30 jaar hebben we vele organisaties mogen voorzien van een professioneel ingerichte brandmeldinstallatie. Om daar meer de focus op te leggen hebben we een website gelanceerd, puur gericht op brandbeveiliging: brandmeld.nl.

Van detectie tot actie

Er zijn verschillende stappen als het gaat om brand. Allereerst is het waarnemen belangrijk via branddetectie. De installatie detecteert het en alarmeert direct hulpdiensten, in ieder geval wanneer de centrale voorzien is van een goede doormelding.

U kunt brand remmen door blussystemen toe te voegen aan uw installatie, maar ook door te werken met brandwerende middelen. Minstens net zo belangrijk is uw ontruimingsinstallatie, zodat medewerkers direct naar buiten kunnen.

U leest het al: voldoende zaken om over na te denken bij inrichting van de installatie!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bent u op zoek naar een professionele brandmeldinstallatie voor uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo helpen wij u bijvoorbeeld graag met:

  • bepalen hoe de brandmeldinstallatie ingericht dient te worden;
  • inrichten van de installatie;
  • beheer & onderhoud;
  • certificering.

Meer weten? Neem eens een kijkje op onze website!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *