Burgemeester Luteijn van Barneveld opent nieuwe locatie Lagarde Groep

30 januari 2023

Barneveld, 28 januari 2023 – Vanaf 1 januari is Lagarde Groep gevestigd aan de Mercuriusweg 45 te Barneveld. Het pand is 28 januari op feestelijke wijze geopend door burgemeester Jan Luteijn. Daarna hebben Dick Bloemert (commercieel directeur) en Jordy Bakker (operationeel directeur) hun collega’s en hun gezinnen in het nieuwe pand welkom geheten. Coert Coomans sprak alle aanwezigen ook toe namens Techone, waar Lagarde Groep sinds 2021 onderdeel van uitmaakt.

Verhuizing

Dick Bloemert over de verhuizing: “We hebben ons huisvestingsdoel bereikt. Van drie naar één locatie. Het kantoor heeft een belangrijke rol gekregen in het ontmoeten van elkaar en één locatie bevordert de samenwerking en contacten onderling. We beschikken over ruim 95 werkplekken, die voldoende ruimte bieden aan de meer dan 100 medewerkers van Lagarde Groep”.

Opening door burgemeester

Speciaal voor de opening was burgemeester Jan Luteijn van Barneveld aanwezig bij het pand aan de Mercuriusweg. Jordy Bakker: “Heel mooi dat burgemeester Luteijn de zaterdagochtend bij ons was om het pand officieel te openen voor onze medewerkers. Dat geeft toch een extra dimensie aan deze dag en we voelen ons natuurlijk enorm welkom in Barneveld.”

Een gezellige dag

Aan activiteiten geen gebrek. Speciaal voor de kinderen was er een speurtocht door het pand, een springkussen en een knutseltafel. Dit terwijl zij, net als de volwassenen, konden genieten van een volledig verzorgde lunch. “We kijken terug op een leuke dag samen met de collega’s en hun gezinnen. Ondanks dat we pas een aantal weken in het nieuwe pand zitten, voelt het al heel vertrouwd.” Aldus Dick Bloemert.

Alles onder één dak

Vanaf heden werkt Lagarde Groep vanuit één pand. Wat niet alleen praktisch is, maar volgens Jordy Bakker ook symbool staat voor de dienstverlening van Lagarde Groep. Hij zegt hierover: “We zien dat onze disciplines ICT, communicatie en beveiliging steeds meer met elkaar verbonden zijn. Dat gebeurt ook met onze klantteams. Nu meer dan voorheen. Doordat alle teams vanaf één locatie werken staan zij nog meer met elkaar in verbinding waardoor zij nog beter de klant van dienst zijn. We kijken ernaar uit om ook onze klanten en relaties uit te nodigen in ons nieuwe pand. Hiervoor gaan we een open dag organiseren.”

Over Lagarde Groep

ICT, communicatie en beveiliging zijn steeds meer met elkaar verbonden. Lagarde Groep vormt daarin één aanspreekpunt, met experts op elk terrein. Al sinds 1991 voelt het als onze verantwoordelijkheid om klanten efficiënter, effectiever en veiliger te laten werken. Ruim dertig jaar meegaan in technologische ontwikkelingen. Dat vraagt om betrokkenheid, deskundigheid en oog voor vernieuwing. Gewoon goed je werk doen. Meedenken en eerlijk adviseren. Altijd gericht op een optimale oplossing voor de klant. Dat maakt Lagarde Groep verrassend vertrouwd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *