Voorkom reputatieschade! Probeer nu gratis een firewall.

21 juni 2016

Reputatie- en financiële schade door hacking is aan de orde van de dag. En u kunt er iets aan doen!…

Reputatie- en financiële schade door hacking is aan de orde van de dag. En u kunt er iets aan doen! Voorkom inbraken in uw bedrijfsnetwerk. Als u nu kiest voor een Cisco ASA firewall, krijgt u de firewall twee weken helemaal gratis!

Wilt u gebruik maken van de Proof of Value actie? Neem dan contact met ons op!

Bedreigingen en aanvallen van ‘buitenaf’

Nederland is een paradijs voor cybercriminelen, zo blijkt. Alleen de VS en de Britse Maagdeneilanden blijken populairder. Dit komt vooral door onze goede internetinfrastructuur en het grote aantal Nederlandse hostingproviders waar criminelen hun activiteiten onder kunnen ontplooien.

De technieken die hackers gebruiken om in te breken in de netwerken van bedrijven zijn steeds geavanceerder en slimmer, maar ook agressiever en vuiler. Zo blijkt bijvoorbeeld dat afpersing niet alleen iets is dat de maffia beheerst. Ook hackers gebruiken massaal Ransomware om losgeld te verkrijgen. Zo worden computers door malware geblokkeerd en alleen gedeblokkeerd als het bedrijf veel losgeld betaald aan de hackers. In 2015 waren er ruim 45 keer zoveel ’cybergijzelingen’ als in 2014.

Datalekken kosten onze samenleving jaarlijks ruim tien miljard euro. En dan hebben we het alleen nog maar over de financiële schade. Wat dacht u van uw reputatie? Steeds vaker zijn hackers en cybercriminelen geïnteresseerd in de gegevens van uw klanten en leveranciers. Bied hackers en cybercriminelen geen toegang tot uw netwerk en uw waardevolle data. Het verliezen van klantgegevens kan uw bedrijf onherstelbare reputatieschade opleveren.

Firewalls beschermen uw bedrijf

De nieuwe Cisco MKB Security Solution is een op maat gemaakte oplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Zo beschikt de firewall over de meest geavanceerde gelaagde bescherming tegen netwerkbedreigingen, heeft het relatief lage aanschaf- en onderhoudskosten en is de complexiteit van het beheer sterk verminderd.

Nu 2 weken gratis!

Als u nu kiest voor een Cisco ASA firewall, krijgt u de firewall twee weken helemaal gratis! Onze productspecialisten zullen, als onderdeel van het POV-programma, de firewall en benodigde software volledig bij u installeren en gedurende twee weken volwaardig laten draaien. Dit gaat als volgt:

  • De Cisco ASA firewall maakt een uitgebreide rapportage van al het inkomende en uitgaande verkeer in uw netwerk gedurende twee weken;
  • Na twee weken zullen onze productspecialisten samen met u de volledige rapportage analyseren;
  • Stap voor stap zal gekeken worden welke schade aan uw netwerk voorkomen zou zijn geweest als de firewall in uw bezit was geweest;
  • Niet overtuigd? Geen enkel probleem. Aan deze proefperiode zijn voor u geen kosten verbonden.

POV Actie aanvragen

Wilt u gebruik maken van de Proof of Value actie?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *