Veilig vergaderen vanuit de auto

14 maart 2023

Cisco heeft bekendgemaakt samen met Mercedes-Benz vergaderen vanuit de auto nog beter en veiliger te maken. De Mercedes-Benz E-klasse zal…

Cisco heeft bekendgemaakt samen met Mercedes-Benz vergaderen vanuit de auto nog beter en veiliger te maken. De Mercedes-Benz E-klasse zal worden uitgerust met Webex, de app van Cisco om te bellen, berichten te verzenden en te vergaderen. Hierdoor krijgen hybride werknemers meer flexibiliteit.

Rijdend thuiskantoor

In deze tijd van hybride werken wordt er van werknemers verwacht dat ze op verschillende plekken kunnen werken, zelfs vanuit hun auto. “Bij hybride werken draait het om het werk dat je doet, niet om waar je het doet – of het nu op kantoor, thuis, in de auto of ergens daar tussenin is”, aldus Jeetu Patel, Executive Vice President & General Manager, Security & Collaboration, bij Cisco.

Veiligheid boven alles

Veiligheid is prio nummer één, vooral bij het werken vanuit de auto. Daarom kunnen bestuurders alleen audio gebruiken wanneer het voertuig in beweging is. Wanneer het voertuig geparkeerd is, kunnen de volledige functies van Webex worden gebruikt.

Intelligent systeem

De audio-intelligentietechnologie van Webex biedt ruisonderdrukking, verbetert stemhelderheid en elimineert achtergrondgeluiden (verkeerslawaai of pratende medepassagiers).

Wanneer en waar beschikbaar?

Het idee van Cisco en Mercedes is om dit wereldwijd beschikbaar te maken vanaf dit voorjaar. Dan zal naar verwachting de nieuwe E-klasse bij de dealers arriveren. De auto’s worden geleverd met Wi-Fi en mobiele dataverbinding, waardoor bestuurders de Webex-app kunnen downloaden van de Mercedes Benz Car App Store en deze op het infotainmentsysteem van de auto kunnen gebruiken zonder afhankelijk te zijn van hun telefoon.

Webex oplossing van Lagarde Groep

Zoals beschreven is Webex de app van Cisco om te bellen, berichten te verzenden en te vergaderen. Lagarde Groep werkt al vele jaren succesvol samen met Cisco en biedt onder andere Webex als communicatieoplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden van Webex, Cisco producten en/of andere IT-gerelateerde oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *