Lagarde Groep Citrix gecertificeerd

door | 13 november 2019 | Nieuws

Lagarde Groep is door Citrix gecertificeerd als Citrix Partner Silver Solution Advisor. Lagarde Groep breidt hiermee haar dienstenpakket en expertise…

Lagarde Groep is door Citrix gecertificeerd als Citrix Partner Silver Solution Advisor. Lagarde Groep breidt hiermee haar dienstenpakket en expertise op het gebied van IT verder uit. Klanten kunnen rekenen op nog meer oplossingen die hen helpen hun doelen te realiseren.

Over Citrix

Citrix biedt met “Citrix Workspace” een digitale werkplek waarin u als organisatie veilig kunt samenwerken. Citrix integreert technologieën, platforms, devices en clouds. Hierdoor heeft u binnen uw omgeving alle tools (devices, applicaties, et cetera) voorhanden om nóg efficiënter te werken.

De voordelen van werken met Citrix:

  • Slimmer en flexibeler werken.
  • Eenvoudig beheren van digitale werkplekken.
  • Optimale beveiliging.
  • Naadloos van device en locatie veranderen zonder de workflow te onderbreken.

Meer informatie over Citrix vindt u op https://www.citrix.com/nl-nl/about/what-does-citrix-do.html

ICT-beheer

Citrix Partner Silver Solution Advisor

De Citrix-certificering zorgt bij Lagarde Groep voor nieuwe mogelijkheden op het gebied van IT-dienstverlening. Door het toevoegen van Citrix producten aan het bestaande IT-portfolio zijn er meer oplossingen beschikbaar om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, samenwerking te verbeteren, security te optimaliseren en ga zo maar door.

Meer weten over wat Lagarde Groep voor u kan betekenen? Wij informeren u graag vrijblijvend over onze IT-oplossingen.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Beveiligingslek Microsoft – Actie noodzakelijk

Beveiligingslek Microsoft – Actie noodzakelijk

De NSA heeft een groot beveiligingslek in het Windows-besturingssysteem ontdekt. Op 14 januari 2020 communiceerde Microsoft over dit lek. Het gaat om de volgende producten van Microsoft: Windows 10.Windows 8.Windows 7. Windows Server 2019. Windows Server 2016. Windows...

Lees meer
Black Friday bij Lagarde Groep

Black Friday bij Lagarde Groep

Vandaag is het Black Friday en dat betekent magazijnopruiming bij Lagarde Groep! Meerdere producten worden met hoge kortingen aangeboden. Sla snel uw slag, want op = op! Een greep uit de aanbiedingen Kwalitatieve producten tegen lage prijzen In de Black Friday Shop...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren