Nieuws

17.05.2019

Lagarde Groep in coverstory Vallei Business Magazine

Sinds 1 april 2019 (zie ook eerder nieuwsbericht) zijn Lagarde, Entris, Excellis en Blankestijn Beveiliging verder gegaan onder één naam: Lagarde Groep.

Sinds de fusie werkt heel Lagarde Groep met klantteams. Dit betekent dat iedere klant van Lagarde Groep één aanspreekpunt heeft voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Ieder klantteam bestaat uit meerdere engineers, met elk hun eigen expertises.

In de laatste Vallei Business vertellen teamleiders Matthijs van de Ridder en Jan Schuiteman meer over de klantteams. Klik op onderstaande button om het artikel te lezen.

“We bieden natuurlijk drie hoofdlijnen in service onder één dak die elkaar aanvullen en versterken. Wanneer de accountmanager zowel ICT, communicatie als beveiliging vertegenwoordigt, kan hij alle mogelijkheden qua dienstverlening onder de aandacht brengen bij de klant en hem de meest complete, passende oplossing voorleggen. Dat betekent een vaste contactpersoon, die zich inhoudelijk volledig ondersteund weet door onze klantteams.

Matthijs van de Ridder

Teamleider

Vallei business magazine cover
Vraag stellen
Vragen? Stel deze hieronder en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire artikelen
Bedrijfsbeveiliging, daar moet je toch niet aan denken?

Bedrijfsbeveiliging, daar moet je toch niet aan denken?

Kees de KluijverProductmanagerReacties: 009.09.2019Als iemand die zich dagelijks bezighoudt met de beveiliging vind ik het heerlijk om te zien dat er bedrijven zijn die helemaal niks doen aan beveiliging. Openstaande deuren, iedereen die naar binnen kan lopen, geen...

Lees meer
6 tips voor het voorkomen van ransomware

6 tips voor het voorkomen van ransomware

Niels van CappellenAccountmanager ICTReacties: 002.09.2019Ransomware, hoe vaak ziet u het wel niet in het nieuws voorbij komen? Voor degenen die er niet bekend mee zijn: ransomware, ook wel bekend als malware, is chantage via het internet. Hackers blokkeren uw data en...

Lees meer
Introductie e-sim

Introductie e-sim

NieuwsReacties: 023.08.2019T-Mobile introduceert de e-simfunctionaliteit in Nederland. Klanten die beschikken over een abonnement én een geschikt toestel hebben de mogelijkheid een e-sim aan te vragen. Met het gebruiken van een e-sim vervalt de plastic variant. Wat is...

Lees meer
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren