Cyberveiligheid centraal tijdens seminar ICT-security

2 oktober 2023

Op 21 september 2023 hield Lagarde Groep, in samenwerking met cybersecuritypartner ThreadStone, een exclusief IT-security seminar voor een selecte groep…
Cyberveiligheid centraal tijdens seminar ICT security

Op 21 september 2023 hield Lagarde Groep, in samenwerking met cybersecuritypartner ThreadStone, een exclusief IT-security seminar voor een selecte groep klanten. Tijdens dit seminar hebben verschillende experts hun inzichten en kennis gedeeld over de groeiende dreiging van cybercriminaliteit en de maatregelen die organisaties kunnen nemen om zichzelf te beschermen.

De dag werd afgetrapt met een introductie over ICT-security door Dick Bloemert, commercieel directeur van Lagarde Groep. Hij sprak over zijn eigen ervaring met veilig digitaal werken en het belang van security voor iedere organisatie. Josha Smit, consultant op het gebied van ICT-security, demonstreerde vervolgens hoe gemakkelijk een hacker toegang kan krijgen tot een ICT-omgeving.

Daarna nam Erwin Hotting, Cyber Security and Awareness Specialist bij ThreadStone, het woord. Vanuit zijn expertise lichtte hij de digitale risico’s toe en besprak hij effectieve maatregelen om deze tegen te gaan.

De presentatie werd afgesloten door Marcel Janssen, Manager Consultancy ICT bij Lagarde Groep. Marcel, die dagelijks klanten adviseert over digitale veiligheid, sprak over het in kaart brengen van digitale kwetsbaarheden en het maatwerk dat nodig is om u hiertegen te wapenen. Altijd gedacht vanuit de drie pijlers van ICT-security: mens, proces en techniek.

Naast de informatieve presentaties was er ook ruimte om te netwerken. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de deelnemers napraten en ervaringen uitwisselen, wat zorgde voor een gezellige en productieve afsluiting van de dag.

Ook werken aan de cyberveiligheid van uw bedrijf? Doe vrijblijvend de CyberCheck en zie direct welke acties u kunt ondernemen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *