Data SIMs: 4G/5G maatwerkoplossingen

4 juli 2024

Permanent of tijdelijk een dataverbinding nodig voor uw organisatie? Of zoekt u een oplossing voor het locatie onafhankelijk werken voor…

Permanent of tijdelijk een dataverbinding nodig voor uw organisatie? Of zoekt u een oplossing voor het locatie onafhankelijk werken voor u en uw collega’s? Met data SIMs wordt dit een heel stuk eenvoudiger!

Onbeperkt, tijdelijk of als alternatief voor vast zakelijk internet

Een data SIM is een SIM-kaart met daarop enkel een internetbundel. Erg handig wanneer u en uw collega’s willen internetten op andere devices zoals tablets of laptops. Geen verbinding in de buurt? Dan is het geklier met een hotspot niet meer nodig! Of u nou werkt op uw eigen kantoor, onderweg bent of bij een klant zit, met een data SIM heeft u op uw gewenste device internet via 5G. Tijdelijk of permanent, supersnel en overal in Nederland.

Data SIM als onderdeel van totale datapool

Door onze samenwerking met KPN kunnen we data SIMs aanbieden als onderdeel van uw totale datapool (afhankelijk van de ratio mobiele abonnementen / data SIMs). Interessant wanneer u een totale databundel afneemt en de data SIMs hier aan toevoegt.

Telefonie kantooromgeving

Uw partner voor zakelijk mobiel

Wilt u uw mobiel- en dataverkeer onder de loep nemen? Mogelijk data SIMs toevoegen aan uw datapool? We helpen u hier graag bij. Tel hier het leveren van de devices en onze service bij op en u heeft één aanspreekpunt voor uw bereikbaarheid.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *