Entris Inspiratiemiddag 2014 met Ruud Veltenaar

1 oktober 2014

Als ICT-partner kijken wij het liefst vooruit met onze relaties, maar soms staan we ook graag bewust even stil. Op…
Hidden
Hidden
Hidden
Glasvezel internet(Vereist)

Als ICT-partner kijken wij het liefst vooruit met onze relaties, maar soms staan we ook graag bewust even stil. Op 1 oktober 2014 was een groot aantal van onze relaties te gast bij ons op de zeer unieke locatie ‘Het Groene Paviljoen’.

Het was een middag vol met pakkende teksten, indrukmakende filmpjes, mooie gesprekken maar bovenal inzicht(en). Onze gastspreker Ruud Veltenaar heeft ons op een geheel eigen wijze bewust gemaakt van het feit dat onze wereld verandert. En die verandering gaat mogelijk sneller dan verwacht. Maar hoe gaan we met die veranderingen om? Maken we onze keuzes met ons hoofd of met ons hart?

Quotes van relaties

Een andere manier van kijken, een betere manier van luisteren, door los te laten ruimte bieden, en de directe koppeling naar individueel eigen gedrag, maakte deze middag tot een duurzame inspiratie voor ieder die er bij mocht zijn! Geweldig bedankt. (Ton Bons – A12 architectuur bna)

Entris innovatie event was verrassend en stemt tot nadenken. Top middag met Ruud Veltenaar gehad! (Nico Kuijper – CMotions B.V.)

Geen cijfers en commercie! Maar kort samengevat: niet JIJ maar WIJ. (Arno Koudijs – Heijmans Vastgoed)

Nogmaals dank voor de uitnodiging. Het was echt TOP! (Gert Pater – ING Nederland)

Investeren in duurzaamheid = big business. Nu samenwerken voor het resultaat! (Frans Clements – Kliksafe)

Ondanks dat het een wake-up call was heb ik heerlijk geslapen. Entris, bedankt voor deze inspiratie! (Eric Kroon – SOS Events BV)

Met Entris ben je verzekerd van hoge kwaliteit met een oog op de toekomst om verder te kijken. (Evan van Doornik – Future Company B.V.)

Shift Happens schakelde mijn inzichten naar de volgende versnelling. (Lukas van Enkhuizen – Singeling B.V.)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *