Extra functionaliteit Salto KS

19 februari 2020

Salto KS introduceert 2 nieuwe functionaliteiten waardoor er nog meer mogelijk is op het gebied van toegangscontrole: mobile key en…

Salto KS introduceert 2 nieuwe functionaliteiten waardoor er nog meer mogelijk is op het gebied van toegangscontrole: mobile key en pincode functionaliteit. In dit nieuwsbericht informeren we u over deze nieuwe functies.

Mobile Key

Wat heeft iedereen (vrijwel) altijd bij zich? De smartphone. Bij een Salto KS toegangscontrolesysteem kan de smartphone tegenwoordig ook als toegangssleutel worden gebruikt dankzij de nieuwe Mobile Key functionaliteit. Hierdoor wordt toegang verleend aan geregistreerde smartphones. De enige voorwaarde is dat de juiste hardware aanwezig is.

Pincode functionaliteit

Er zijn zoveel mogelijkheden om toegang te verlenen. Bijna alle manieren zijn gebaseerd op een fysieke ID-dragers. Denk aan pasjes, tags, druppels en/of smartphones. Maar wat als u dit niet bij de hand heeft?

Salto KS pincode functionaliteit

Via de webinterface van Salto KS is het vanaf heden mogelijk om een pincode aan iedere gebruiker toe te kennen. Hierdoor kan iemand ook toegang krijgen zonder fysieke ID-drager.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van toegangscontrole voor uw organisatie? Wij informeren u graag vrijblijvend!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *