Extra functionaliteit Salto KS

door | 19 februari 2020 | Nieuws

Salto KS introduceert 2 nieuwe functionaliteiten waardoor er nog meer mogelijk is op het gebied van toegangscontrole: mobile key en…

Salto KS introduceert 2 nieuwe functionaliteiten waardoor er nog meer mogelijk is op het gebied van toegangscontrole: mobile key en pincode functionaliteit. In dit nieuwsbericht informeren we u over deze nieuwe functies.

Mobile Key

Wat heeft iedereen (vrijwel) altijd bij zich? De smartphone. Bij een Salto KS toegangscontrolesysteem kan de smartphone tegenwoordig ook als toegangssleutel worden gebruikt dankzij de nieuwe Mobile Key functionaliteit. Hierdoor wordt toegang verleend aan geregistreerde smartphones. De enige voorwaarde is dat de juiste hardware aanwezig is.

Pincode functionaliteit

Er zijn zoveel mogelijkheden om toegang te verlenen. Bijna alle manieren zijn gebaseerd op een fysieke ID-dragers. Denk aan pasjes, tags, druppels en/of smartphones. Maar wat als u dit niet bij de hand heeft?

Via de webinterface van Salto KS is het vanaf heden mogelijk om een pincode aan iedere gebruiker toe te kennen. Hierdoor kan iemand ook toegang krijgen zonder fysieke ID-drager.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van toegangscontrole voor uw organisatie? Wij informeren u graag vrijblijvend!

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
Paxton10: toegangscontrole én video management

Paxton10: toegangscontrole én video management

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert. Paxton10 Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren