Lagarde en Entris FD Gazellen 2015

26 oktober 2015

Wij zijn blij u te kunnen mededelen dat Lagarde en Entris (beiden onderdeel van Lagarde Groep) behoren tot de 490…

Wij zijn blij u te kunnen mededelen dat Lagarde en Entris (beiden onderdeel van Lagarde Groep) behoren tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland; de FD Gazellen. Het Financieele Dagblad eert met de prijs de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om genomineerd te worden moet een organisatie drie jaar op rij minimaal 20 procent groeien en financieel gezond zijn.

“Lagarde en Entris (beiden onderdeel van Lagarde Groep) behoren tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland; de FD Gazellen.”

Gerrit van Lagen, directeur-eigenaar van Lagarde Groep: “Als ondernemer ben ik blij en dankbaar met deze onderscheidingen. Het is wat mij betreft een grote waardering voor de klanten en medewerkers van beide bedrijven. In de afgelopen jaren zijn er in onze markt veel technische veranderingen geweest. Desondanks hebben wij mee kunnen bewegen met de veranderingen en een positie in de markt veroverd als één aanspreekpunt voor TelecommunicatieICT en Beveiliging. Voor ons is het behalen van de FD Gazellen een belangrijk signaal om nu niet stil te blijven zitten, maar door te gaan met het uitbouwen van onze kracht”.

De Gazellen worden per regio uitgereikt, Lagarde en Entris zijn in Gelderland en Overijssel genomineerd. De uitreiking was op 17 november in Apeldoorn. De landelijke FD Gazelle Awards worden op 10 december uitgereikt in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *