Lagarde Salto Event – 4 april 2017

7 april 2017

Beveiliging tegen ongecontroleerde toegang De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan veiligheid in én rondom bedrijfsgebouwen. Als…

Beveiliging tegen ongecontroleerde toegang

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan veiligheid in én rondom bedrijfsgebouwen. Als expert op het gebied van toegangscontrole volgen wij deze ontwikkelingen op de voet. Daarom hebben wij dinsdag 4 april, tijdens een kleinschalig event, een aantal van onze relaties een update gegeven over de laatste trends en innovaties op het gebied van toegangscontrole. Wij hebben dit georganiseerd samen met Salto Systems. Kijk voor meer informatie over Salto Toegangscontrole op onze speciale website over dit thema.

“Tijdens deze inspiratiedag hebben wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van toegangscontrole doorgenomen. ”

Tijdens deze inspiratiedag hebben wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van toegangscontrole doorgenomen. Bijvoorbeeld toegangsverlening met behulp van mobiele applicaties. Gerald Bos van Salto Systems heeft iedereen aan de hand van 3 sessies meegenomen in de wereld van toegangscontrole. Na afloop was er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een heerlijke lunch.

Ook een sessie op maat?

Lijkt het u ook interessant om een dergelijke sessie bij te wonen? Wij helpen u daar graag bij. Zowel product- als branchegerelateerde sessies verzorgen wij graag voor u. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u ook uitgenodigd worden voor de eerstvolgende sessie? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *