Lagarde Salto Event – 4 april 2017

door | 7 april 2017 | Nieuws

Beveiliging tegen ongecontroleerde toegang De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan veiligheid in én rondom bedrijfsgebouwen. Als…

Beveiliging tegen ongecontroleerde toegang

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan veiligheid in én rondom bedrijfsgebouwen. Als expert op het gebied van toegangscontrole volgen wij deze ontwikkelingen op de voet. Daarom hebben wij dinsdag 4 april, tijdens een kleinschalig event, een aantal van onze relaties een update gegeven over de laatste trends en innovaties op het gebied van toegangscontrole. Wij hebben dit georganiseerd samen met Salto Systems. Kijk voor meer informatie over Salto Toegangscontrole op onze speciale website over dit thema.

“Tijdens deze inspiratiedag hebben wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van toegangscontrole doorgenomen. ”

Tijdens deze inspiratiedag hebben wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van toegangscontrole doorgenomen. Bijvoorbeeld toegangsverlening met behulp van mobiele applicaties. Gerald Bos van Salto Systems heeft iedereen aan de hand van 3 sessies meegenomen in de wereld van toegangscontrole. Na afloop was er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een heerlijke lunch.

Ook een sessie op maat?

Lijkt het u ook interessant om een dergelijke sessie bij te wonen? Wij helpen u daar graag bij. Zowel product- als branchegerelateerde sessies verzorgen wij graag voor u. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u ook uitgenodigd worden voor de eerstvolgende sessie? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
Paxton10: toegangscontrole én video management

Paxton10: toegangscontrole én video management

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert. Paxton10 Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren