Crowdfunding acties: steunt u één van de doelen?

19 juli 2021

In het kader van het 30-jarig jubileum van Lagarde Groep steunen we 3 goede doelen, namelijk: Prinses Maxima Centrum; Noorderkerk…

In het kader van het 30-jarig jubileum van Lagarde Groep steunen we 3 goede doelen, namelijk:

Daarnaast zijn we crowdfundcampagnes gestart, waarbij we u vragen om óók uw steentje bij te dragen. Of dit nou een groot of klein bedrag is! Onderstaand kort de goede doelen toegelicht met de mogelijkheid om meer informatie in te winnen of direct te doneren.

Prinses Maxima Centrum

Kinderen met kanker, een ziekte die op het kind en het gezin een enorme impact heeft. In Nederland worden alle kinderen met kanker behandeld in het Prinses Máxima Centrum. Hier werken zorgprofessionals en onderzoekers iedere dag hard aan hun missie: alle kinderen met kanker genezen, met zo min mogelijk bijwerkingen tijdens én na de behandeling.

Noorderkerk

De Noorderkerk is voor iedereen toegankelijk en legt verbinding tussen leden en zoekers, het kerkgebouw en de Jordaan-bewoners. Zo creëert de kerk een dynamische beweging van binnen naar buiten en buiten naar binnen, in het vertrouwen en verlangen dat God zo zijn huis van liefde en genade bouwt in Amsterdam vandaag. Voor dit werk is het belangrijk dat er een pionierspredikant beschikbaar is, die vanuit geloof en gebed met mensen op weg kan gaan, en met hen kan werken aan gemeenschapsvorming.

Noorderkerk 1920x1280 1

Mercy-fonds Jeruzalem

Vanaf 1838 zet Christ Church zich in om de armen en zieken in Jeruzalem en omstreken te helpen. Tegenwoordig hebben lokale inwoners geen ziekenhuizen, klinieken of werkplaatsen nodig, maar er zijn nog steeds veel armen, vooral onder de gelovige gemeenschap. Daarom is het Mercy-fonds opgericht. Mercy-fonds helpt deze mensen, die geen hulp kunnen krijgen van regeringen of andere instellingen.

8

Iedere donatie waarderen we enorm

We hopen met uw hulp deze inzamelingsdoelen te halen. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *