Crowdfunding acties: steunt u één van de doelen?

door | 1 april 2021 | Nieuws

In het kader van het 30-jarig jubileum van Lagarde Groep steunen we 3 goede doelen, namelijk: Prinses Maxima Centrum; Noorderkerk…

In het kader van het 30-jarig jubileum van Lagarde Groep steunen we 3 goede doelen, namelijk:

Daarnaast zijn we crowdfundcampagnes gestart, waarbij we u vragen om óók uw steentje bij te dragen. Of dit nou een groot of klein bedrag is! Onderstaand kort de goede doelen toegelicht met de mogelijkheid om meer informatie in te winnen of direct te doneren.

Prinses Maxima Centrum

Kinderen met kanker, een ziekte die op het kind en het gezin een enorme impact heeft. In Nederland worden alle kinderen met kanker behandeld in het Prinses Máxima Centrum. Hier werken zorgprofessionals en onderzoekers iedere dag hard aan hun missie: alle kinderen met kanker genezen, met zo min mogelijk bijwerkingen tijdens én na de behandeling.

Of klik op deze link voor meer informatie

Noorderkerk

De Noorderkerk is voor iedereen toegankelijk en legt verbinding tussen leden en zoekers, het kerkgebouw en de Jordaan-bewoners. Zo creëert de kerk een dynamische beweging van binnen naar buiten en buiten naar binnen, in het vertrouwen en verlangen dat God zo zijn huis van liefde en genade bouwt in Amsterdam vandaag. Voor dit werk is het belangrijk dat er een pionierspredikant beschikbaar is, die vanuit geloof en gebed met mensen op weg kan gaan, en met hen kan werken aan gemeenschapsvorming.

Of klik op deze link voor meer informatie

Mercy-fonds Jeruzalem

Vanaf 1838 zet Christ Church zich in om de armen en zieken in Jeruzalem en omstreken te helpen. Tegenwoordig hebben lokale inwoners geen ziekenhuizen, klinieken of werkplaatsen nodig, maar er zijn nog steeds veel armen, vooral onder de gelovige gemeenschap. Daarom is het Mercy-fonds opgericht. Mercy-fonds helpt deze mensen, die geen hulp kunnen krijgen van regeringen of andere instellingen.

Of klik op deze link voor meer informatie

Iedere donatie waarderen we enorm

We hopen met uw hulp deze inzamelingsdoelen te halen. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe dienst: Xelion communicatieoplossing

Nieuwe dienst: Xelion communicatieoplossing

Lagarde Groep introduceert een nieuwe dienst: Xelion communicatieoplossing. Is zakelijk communiceren één van de levensaders van uw organisatie? Met Xelion, een hosted telefonieoplossing uit de cloud, communiceren u en uw medewerkers optimaal. Via de vaste telefoon,...

Lees meer
Komen we bij u langs? Doe mee met onze winactie!

Komen we bij u langs? Doe mee met onze winactie!

Op 1 juli 2021 bestaat Lagarde Groep 30 jaar! Ondanks de omstandigheden hebben we gelukkig een manier gevonden om het samen met u te kunnen vieren! Tenminste, als u meedoet met onze winactie. Een winactie waarmee u kans maakt op ijs voor uw organisatie....

Lees meer
Kleurplaat wedstrijd

Kleurplaat wedstrijd

In verband met het 30-jarig bestaan van Lagarde Groep houden wij een kleurwedstrijd. Iedereen die een kleurplaat inlevert maakt kans op mooie prijzen! De prijzen vind je onderaan de pagina. Ieder kind t/m 12 jaar mag meedoen. Download de kleurplaat! Via...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren