Gratis WiFi voor gemeente

door | 30 maart 2018 | Nieuws

Gemeenten uit heel Europa kunnen vanaf nu een aanvraag doen voor een eenmalige subsidie voor een gratis WiFihotspot. Dit kan voor iedere locatie (plein, park, museum). De subsidie bedraagt maximaal € 15.000. Ook WiFihotspots die aan vervanging toe zijn komen in aanmerking voor subsidie. Via een gespecialiseerde website kan een…

Gemeenten uit heel Europa kunnen vanaf nu een aanvraag doen voor een eenmalige subsidie voor een gratis WiFihotspot. Dit kan voor iedere locatie (plein, park, museum). De subsidie bedraagt maximaal € 15.000. Ook WiFihotspots die aan vervanging toe zijn komen in aanmerking voor subsidie. Via een gespecialiseerde website kan een gemeente een aanvraag indienen.

“Ook WiFihotspots die aan vervanging toe zijn komen in aanmerking voor subsidie.”

Subsidie voor WiFi aanvragen

De Europese commissie heeft als plan om alle belangrijke publieke plaatsen in Europa te voorzien van gratis draadloos internet. Brussel stelt 120 miljoen beschikbaar, wat betekent dat 80.000 gemeenten de maximumbijdrage van € 15.000, – kunnen krijgen. De ‘eerste ronde’, waarin de eerste subsidies worden verdeeld, opent halverwege mei. Tot die tijd kan iedere gemeente zich inschrijven via de website die hier speciaal voor is gelanceerd: https://www.wifi4eu.eu/.

Gemeenten die na de eerste ronde geen subsidie ontvangen hebben de mogelijkheid zich in volgende rondes opnieuw in te schrijven.

Lagarde als WiFi-specialist

Lagarde heeft al duizenden WiFi-projecten gerealiseerd voor zowel bedrijven als organisaties. Onlangs heeft Lagarde voor de gemeente Nieuwkoop het gemeentehuis voorzien van een professioneel ingericht draadloos netwerk.

zakelijk-bellen-hosted

Iedere gemeente die een goed werkend WiFi- netwerk wil realiseren kan aankloppen bij Lagarde. Of het nu gaat om een compleet nieuwe of vervanging van de huidige oplossing, Lagarde neemt het gehele traject voor haar rekening en is van A tot Z het aanspreekpunt.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
Paxton10: toegangscontrole én video management

Paxton10: toegangscontrole én video management

Uw beveiliging beheren, de toegang controleren en live videobeelden bekijken in één oplossing? Paxton10 is het platform dat al deze elementen combineert. Paxton10 Paxton10 is de oplossing voor toegangscontrole-en video management voor alle soorten locaties en...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren