HivemanagerNG

door | 17 oktober 2018 | Nieuws

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een professioneel WiFi-Netwerk. Mede door de toename van het draadloos werken en het automatiseren…

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een professioneel WiFi-Netwerk. Mede door de toename van het draadloos werken en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Een bijkomende wens is een gebruiksvriendelijke WiFi-beheeromgeving met uitgebreide functionaliteit. Aerohive Networks speelt hier op in met haar Hivemanager Next Generation (NG).

“HivemanagerNG is het platform voor het beheren van de componenten van Aerohive.”

Wat is HivemanagerNG?

HivemanagerNG is het platform voor het beheren van de componenten van Aerohive. Het platform wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijk beheer en flexibliteit in unified networking. Aerohive biedt met de HivemanagerNG een perfecte oplossing voor het beheren van het WiFi-netwerk voor middelgrote en grote organisaties. Bekijk de video voor toelichting op de Aerohive HivemanagerNG.

Meer weten?
Meer weten over de HivemanagerNG of andere oplossingen van Aerohive? Kijk op www.aerohivewifi.nl.

Demonstratie?
Alle beheermogelijkheden van de HivemanagerNG zelf ervaren? Wij komen graag bij u langs om een demonstratie te geven.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren