Integratie Paxton toegangscontrole met Dahua camerabewaking

29 augustus 2016

Paxton introduceert een integratie tussen Net2 toegangscontrole en de bekende leverancier van camerabewaking Dahua. Door de integratie is een gebruiksvriendelijke…

Paxton introduceert een integratie tussen Net2 toegangscontrole en de bekende leverancier van camerabewaking Dahua. Door de integratie is een gebruiksvriendelijke interface ontstaan die het bekijken van toegangsgebeurtenissen in combinatie met opgeslagen videobeelden vereenvoudigt. Lagarde is partner van Paxton en Dahua en kan u daarmee voorzien van een compleet beveiligingssysteem.

“Door de integratie is een gebruiksvriendelijke interface ontstaan die het bekijken van toegangsgebeurtenissen in combinatie met opgeslagen videobeelden vereenvoudigt.”

Videobeelden bekijken, gekoppeld aan een gebeurtenis

Een Dahua camera kan eenvoudig worden gekoppeld aan een individuele deur, waardoor gebruikers videobeelden kunnen bekijken die verband houden met een gebeurtenis. Hierdoor kunnen zij zowel rechtstreeks als achteraf beslissingen nemen naar aanleiding van bijvoorbeeld alarmmeldingen. Bij verschillende gebeurtenissen kunnen beelden worden opgeroepen, bijvoorbeeld bij ‘toegang verstrekt’, ‘toegang geweigerd’, bij gebruik van de exit-drukknoppen en bij het gebruik van een keypad.

Voordelen voor Dahua- en Paxton-klanten

De integratie geeft zowel voordelen voor Dahua- als Paxton-klanten. Het biedt een makkelijke manier om gebeurtenissen te herkennen, wat uiteindelijk resulteert in een effectievere werkwijze. Stefan van der Velden, sales director Paxton Benelux: “Bij Paxton motiveren we innovatieve gedachten. We ontwikkelen innovatieve oplossingen die de bedrijfswaarde simpel en kwaliteit, waarborgen. Onze systemen leveren een optimale beveiliging van gebouwen, medewerkers en bezittingen. Het is een eer om samen te werken met Dahua, een bedrijf dat net als wij het heel belangrijk vindt, de klant een oplossing te bieden waar hij om vraagt.”

Over Dahua

Dahua is een toonaangevend fabrikant van camerabewaking. De oplossingen van Dahua zijn schaalbaar en modulair zodat ze flexibele configuratiemogelijkheden bieden. In veel belangrijke projecten is gekozen voor een oplossing van Dahua zoals de G6 Top, diverse Olympische locaties, de Wereldtentoonstelling in Shanghai in 2010 en de metro in Londen.

Contact met Lagarde: uw aanspreekpunt voor deze oplossing

Lagarde integreert beide oplossingen met elkaar. Lagarde is partner van Paxton en Dahua en kan u daarmee voorzien van een compleet beveiligingssysteem.

Nog geen toegangscontrole of camerabewaking van bovenstaande merken? Wij inventariseren vrijblijvend of uw bestaande systemen te integreren zijn.   

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *