Introductie MKB Mobiel

3 april 2019

Vanaf april 2019 biedt Lagarde Groep een nieuwe mobiele oplossing, speciaal voor het MKB: MKB Mobiel. Deze nieuwe oplossing van…

Vanaf april 2019 biedt Lagarde Groep een nieuwe mobiele oplossing, speciaal voor het MKB: MKB Mobiel. Deze nieuwe oplossing van KPN biedt meer keuzevrijheid, grotere bundels en een betere prijs-waardeverhouding voor MKB-bedrijven. De mobiele abonnementen zijn om meerdere redenen aangepast. Zo is er meer vraag naar data en dalen de prijzen per MB in de markt. Met deze nieuwe mobiele abonnementen zijn uw medewerkers optimaal bereikbaar, zowel op de zaak als daarbuiten.

MKB Mobiel staat voor:

  • Flexibiliteit
  • Aantrekkelijke tarieven voor het buitenland
  • Tegoeden worden onderling verdeeld tussen collega’s
  • Eenvoudig koppelen met vaste nummers en/of toestellen

Vast-Mobiel

Wanneer u MKB Mobiel combineert met Vast-Mobiel wordt uw mobiele aansluiting geïntegreerd met uw telefooncentrale. Ideaal voor kantoormedewerkers of telefonistes.

Laat uw service-engineers professioneel bellen met uw zakelijke servicenummer via hun smartphone. Lagarde Groep is specialist in vast-mobiel koppelingen en adviseert u vrijblijvend.

Supersnel mobiel internet met 4G

Met alle abonnementen en datasims kunt u gebruik maken van supersnel mobiel internet via 4G met gemiddelde download snelheden van 20 Mbit/s (en gemiddelde upload snelheden van 10 Mbit/s). Supersnel zakelijk internet voor je mobiel, dus.

Voordelig mobiel bellen en internetten in het buitenland

Alle MKB Mobiel abonnementen zijn binnen de EU net zo te gebruiken als in Nederland. Voor het 100GB abonnement geldt dit ook in Canada en de VS.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *